söndag 16 november 2014

LYCKANS OST!


Det är jag det. I går lördag, beställde jag flygbiljetter till Stockholm och hem igen. Jag ska nämligen på dop av mitt yngsta barnbarns barn den 29 november. Man får ju passa på att ta några dagar i rad då. Flyget upp till Stockholm går på kvällen torsdagen den 27 november och sen flyger jag hem igen på tisdagen efter, den 2 december. 

Så härligt det ska bli att få sammanstråla med nästan hela min familj. Mina tre barn bor där uppe och fem av mina sju barnbarn. Så har jag ju fem av sex barnbarns barn där också. Så rik jag känner mej! 

Min yngste sons fru, min kära svärdotter K, tänker bjuda in på söndagsmiddag även för mina två syskon och några av deras barn också. Då vet jag att det blir god mat för K är fenomenal att laga god mat. Och hon har verkligen ett stort hjärta. 

Att jag använder mej av flyget trots att man ska spara på naturen, beror på att om jag tog tåget. Så skulle jag ta det i Helsingborg och byta antingen i Hässleholm eller Lund till ett direktgående tåg. Det blir för jobbigt eftersom jag ska resa ensam. Sibbe stannar hemma den här gången.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

12 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna måndag! Så roligt! Flyget går ju snabbt och är mycket enklare...förhoppningsvis inga förseningar heller...Kramiz!

yvonne sa...

Så härligt för dej att få träffa nästan hela din släkt! Vilka underbara minnen du kommer att få ..................Det är bra att röra sig i vatten Så se till att komma igång.Den träningen jag hade igår var tuff. PROs är lite mildare! Kram!

yvonne sa...

På vattengympa gör man i sin egen takt och ork..Va bra att det kunde bli att du träffar din bror! Kram!

Anonym sa...

Min kommentar var väl inte anonym?
Jag heter Agnes Andersson och bor i Uddevalla!
Det var inte min mening att göra någon ledsen, vad jag menade var att min läkare alltid skickar en odling INNAN han skriver ut medicin!
Må gott!

Hälsningar Agnes

Anonym sa...

Tackar,den blevfin i blått,,nu har jag en på gång med julfärger..
Klart du ska flyga,snabbt och inget bytkrångel..Ha fina dagar i huvudstaden..Kram.

Anonym sa...

I denna mörka tid är det underbart att ha något skoj att se fram emot. Jag hoppas du får härliga dagar och att vädret blir skapligt. Kram Bosse

Gilla sa...

Då får jag väl besvara Agnes kommentar. Jag tyckte att du kändes anonym, trots att du skrev ditt namn. Vi har ju inte haft kontakt tidigare.

Så kände jag när jag skriver i bloggen, att man inte ska behöva skriva allt minut för minut. Jag hade nämligen med mig ett provrör hemifrån, som jag lämnade in med en gång.

Gilla

siitawelamsson sa...

Hejsan Gilla. Jag ska den 29-11 stå på julmarknad utanför Karlskoga med mitt stickat. Ellinor ska följa med o ha något bakat med. Kul att ha någon med ifall man måste gå på toan. Trevligt med dop o vara till storstaden. Kram

Ama de casa sa...

Flyget är ofta väldigt mycket bättre och enklare, fast jag gillar tåg också. När dom går som dom ska :-)

Låter som du kommer att få det toppenkul uppe i Stockholm! :-)

Anonym sa...

Kväller,,Nä,järnvägstrafiken går inte att lita på,inte många tåg som klarar att hålla tidtabellen,flyget är säkrare..Haé Glatt Kram.

yvonne sa...

Så roligt för er att få träffas! Kram!

Veiken sa...

Du gör helt rätt som tar flyget. Man vet ju aldrig om och när tågen kommer fram, tyvärr!
Ja, du är verkligen en rik kvinna. Det är underbart med barn och barnbarn. Barnbarnsbarn får jag nog vänta på några år till! Kramar