måndag 17 november 2014

FLYGSTOPP

Jag skrev ju att jag föredrar att flyga istället för att åka tåg, när jag ska till Stockholm. Flyget brukar ju hålla tiderna, men det gör ju inte tågen.
Men jag var med om motsatsen för några år sen. Jag och andra stod på Ängelholms flygplats och väntade på att åka till Stockholm. Det var sen kväll och min yngste son skulle hämta mej på Bromma flygplats. Men det blev inget flyg alls, för det var nåt galet. Man var väldigt omtänksam om passagerarna och chartrade en buss, som skulle gå hela vägen. 

Vi fick välja om vi ville åka med i bussen eller få pengarna tillbaka. Jag valde bussen. Det ångrade jag inte, för det fanns tidningar ombord och vi bjöds på förfriskningar. 

När vi hade kommit ungefär halvvägs, så stannade bussen vid en restaurang och vi fick gå av. Där bjöds man på kaffe och kakor eller mackor. Det smakade jättegott. 

När vi sen var färdiga där, fortsattes färden. Jag hade ju ringt sonen, så han fick köra från Bromma och invänta mej nere vid Centralen. Så jag kom fram ordentligt i alla fall. Faktum är att jag har glömt bort om det berodde på vädret, eller om det var nåt fel på planet.

Nu vet jag i alla fall, att jag får träffa min syster och min bror, när jag kommer till Stockholm. Min systers två döttrar kommer också Min bror och svägerska var upptagna till söndagslunchen, men vi har kommit överens om att träffas på måndagen och gå på nån krog och roa oss. 

Men jag får ju inte glömma min dotter och hennes tre barn och fem barnbarn. Pappan kommer också med förstås till det väntade dopet av den lilla sistkomna tösen, som jag inte ens har sett ännu. Min äldste som träffar jag väl också. Inget bestämt än, men han kan ju inte säga nej till Mossan.


En bloggarkompis Vicke, som jag inte har hört av på länge har gjort den här bilden åt mej. Fotot har jag tagit själv, men han har pimpat den, för att beskriva hur han uppfattar mej.

Så vackert väder, som på den här bilden är det verkligen inte nu. Det är grått, mörkt och disigt ute. Motsatsen till den fina sommaren i år.
Vi har inte haft hand om Baloo på några dar nu, men så här såg han ut förra veckan, när det var dags för en runda ute. Det är ju mörkt ute tidigt, så det gäller ju att få honom att synas.Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
♥ ♥ ♥

12 kommentarer:

TantGlad sa...

Det vart ju en riktig trevlig resa med förfriskningar och allt.
Vilken jättefin bild din bloggvän gjort åt dig. Så härligt med alla fina vänner på nätet , och som dig åxo Gilla.
Nu hare varit grått länge, och blir det inte bättre tar jag går i strejk. Tur vi får julpynta snart. Ja alla som gör det.

Kramelikram fina Gilla.

Fenixmonas sa...

Dessa reflexvästar är suveränt bra både för människor o djur. Min Cesare har i alla fall ett reflexhalsband, tror inte jag hade fått på honom någon väst. Kramiz

siitawelamsson sa...

Då blev det en trevlig bussresa till Sthlm. Här sitter jag o fryser nu inne, väntar på sotaren så vi kan inte elda. Men har tagit på en tröja, hoppas han kommer snart. Håller på att stickar som jag ska försöka sälja på julmarknaden. Kram

Ama de casa sa...

Det var ju en himla bra service med bussarna där.
Vi blev ju strandsatta (bokstavligen nästan ;-) ) efter orkanen i somras. Det fanns militärflyg som flög folk upp till gränsen, men det var ett rysligt kaos och tusentals människor i oorganiserade köer, så vi valde att lösa det på egen hand.

Veiken sa...

Vilken service när flyget inte gick! Tänk om SJ skulle göra likadant! Då skulle dom snart vara bankrutt. Det är inte ofta tågen går som dom ska! Kramar

yvonne sa...

Jag hoppas att flyget ska gå när du ska iväg.Om inte så får du ju bra service på bussen...................SV:Så bra att ni röde er i vattnet. Frisbeen använder jag en i var hand och för armarna fram och tillbaka Oj Vad det rockar fett! :-) Kram!

Anonym sa...

Kväller..Ja det var ett jädrans drag på folkan i kväll,bara kända Elvislåtar framfördes,skitkul..Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Jag älskar julen och alla kvarterets ungar älskar mina stora tomtar när de kommer fram och står vid fönstret och vinkar till barnen! Kramiz

Anonym sa...

Reflexvästar behövs på allt som rör sig. Två eller fyra ben. Häftig bild han fixat till. Buss är bättre än gå. :) Min rangordning är flyg-tåg-bil-buss-gå till Stockholm. Kram Bosse

Anonym sa...

Hejsan..Ja hon är go sonhustrun,jag ska krama om henne från mina bloggkamrater när jag kommer dit nästa gång..Haé bra från ett grådisigt Skutskär..Kram.

Anonym sa...

Kväller..Några beställningar tar jag inte,,utan när jag känner för det så lämnar jag dit några mössor,,ska gå till deras butik i morgon med en 7-8 st..Någon krona bör dom få in tycker jag..Haé Kram.

Anonym sa...

Kväller..Ja för mig är det själva görandet som ger glädje,kan mina alster sen ge några kronor till dom som jag lämnar till så är jag bara glad,min kostnad hamnar runt 25-35 kronor per mössa,men det tar jag med glädje..Haé Kram.