onsdag 12 november 2014

ELDEN ÄR LÖS!

I förmiddags kunde jag inte hålla mej längre, utan begav mej till farbror doktorn akut. Det är ju inte nådigt när man har blåskatarr. Som vanligt fick jag sällskap av Sibbe. Jag brukar också följa honom, när han är hos sjukvården. Vi säger att fyra öron hör bättre än två. 

Det var rätt mycket folk, som satt och väntade på sin tur. Vaccineringen mot influensan är ju i full gång också. Så det var bara att anmäla sej och sen sätta sej att invänta sin tur. Jag satt och löste Sudoku i en gammal Allers och Sibbe läste nån skvallertidning av nåt slag.

När vi hade suttit länge och jag ändå inte kommit in, så satte brandlarmet igång. Det lät som jag vet inte vad. Jag har ju tinnitus också, så det skar ordentligt i öronen. Både läkare och sköterskor kom farande från alla håll. Men det meddelades att det var bara på den här avdelningen, som larmet gick. Det blev nästan tomt på folk i ett enda nafs. De andra patienterna sprang ut och ställde sej utanför. 

Vi satt kvar strax innanför ytterdörren, så att vi skulle kunna sticka ut snabbt. Larmet höll på länge och väl, men till slut slutade det och personalen begav sej till sina platser. Den läkaren jag skulle komma till, gick förbi och satte sej i sitt rum med dörren öppen. Men jag blev inte uppropad ändå.

Så till slut gick jag fram och knackade på den öppna dörren. Han kikade upp och frågade: "Har jag glömt bort dej?" Jovisst. Men sen gick det snabbt och han skrev ut ett recept till en medicin, som jag ska ta tre gånger om dan.

Vi begav oss hem med bussen och jag gick bort till apoteket, medan Sibbe gick in på Hemköp och handlade lite. Sen kom Matte med Baloo, så var det som vanligt igen. Han ligger på sin älsklingsplats vid fotänden på vår säng nu och har huvudet under sängen som han brukar.

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

12 kommentarer:

yvonne sa...

Bra att du gick bort och knackade på dörren ,så att du kunde få hjälp! .............SV:Hebbe hjälpte mej hur jag skulle göra på tradera! Tänk vad olika dom lär ut. Jag har lärt mej att stänga av skrivaren .På jobb hade vi alltid skrivaren på Och det var ofta färgerna tog slut. så... jag vet inte vilket som är bäst! Jag tror att skrivaren bara gör rent när man sätter i nya patroner för då testar skrivaren och skriver ut ett par testsidor.Vi får googla på det :-) Nu ska krypa ner i bingen så Natti på dej Kram!

Fenixmonas sa...

Det var ett spännande läkarbesök men inte bra att bli bortglömd! Hoppas nu att medicinen snabbt hjälper! kramiz

yvonne sa...

Godmorgpn! Jag får väl göra som du och Mita Ha skrivaren på och testa om patronerna räcker längre! Ha en bra dag Morgonkram!

Anonym sa...

Konstig läkare som skriver ut medicin utan ha odlat. Själv har jag kronisk UVI men får ändå lämna odlingsprov då det är som allra värst.
Om brandlarmet går är det väl lämpligt att lämna byggnaden. Någon måste väl ansvara för att så sker! Eller.
Hoppas medicinen hjälper och att snart slipper besvären!
Hälsningar Agnes

siitawelamsson sa...

Morron. Tur att du gick o knackade på dörren, annars kke ni suttit där än. Kram

Ama de casa sa...

Inte kul att bli bortglömd...

Hoppas medicinen hjälper nu!

Gilla sa...

Hej du okända Agnes. Jag hade faktiskt med mej ett prov, som jag lämnade in med en gång, när jag kom.

Min medicin har redan hjälpt lite.

Anonym sa...

Hoppas att din medicin hjälper...
Ja det är ett jättebra initiativ som klubbarna tagit..Sirius, UNIK, Uppsala BOIS, IFK Upsala och Danmarks IF satsar på de minsta knattarna genom BandyKul som är namnet på Uppsalas bandyskolor.
Ca 90 barn är med 6-9 åringar,skitkul är det att se dom i aktion..Haé Kram.

yvonne sa...

Ängel är jag inte!!! Ibland är det så lite som behövs för att göra någon glad!Skrivaren är på!!! Kram

Anonym sa...

HOppas medicinen hjälper. Vilket drama!

Aurora sa...

Man kan inte klaga på spänningen förstår jag. Hoppas besvären börjat ge med sig. Det brukar gå fort när man väl fått antibiotikan.

yvonne sa...

Jag tycker att det är viktigt att vara hjälpsam!Snart blir det bingen här .... Kram!