lördag 5 februari 2011

Det var ju fredag idag.

Ja, det visste väl alla? Men jag har ju inte hunnit med att skriva nåt förrän nu, när klockan strax slår 12.

Idag tog vi bilen på en liten utflykt igen. Vi körde först till Bjuv, där det finns en butik som heter Bolo. Sibbe var intresserad av lite tröjor och provade ett par fräcka byxor, men de passade inte. Så han fick nöja sej med tre par strumpor.

Sen åkte vi till köpcentret i Hyllinge och där blev det varsin kopp kaffe och varsin tårtbit. Där hittade jag en tröja/top, som passar till mitt nya fina halsband jag fick av Sibbe för ett tag sen. Här ser du dom ovanpå vår säng med lakanen under. Jag hann inte skaffa bättre bakgrund.


På samma säng och samma lakan har jag lagt ut vad jag har slutfört idag. Det är en fin spetsduk och den är likadan som en jag har redan tidigare. Jag berättade väl att den hade fått stearin på sej och det går inte bort. Den nya är inte struken än.


Sen jag hade gjort färdigt den,så lagade jag överkastet, som jag skrev om i min attgöralista igår. Så nu kan jag lämna det till tvätt, för det är för stort att tvätta i maskinerna i tvättstugan. Jag får nog göra några såna listor till, för jag skämdes för det som inte blev gjort.


Sen hann jag med så här pass mycket på en ny duk medan vi satt vid TVn och tittade på Let´s Dance.

Jag måste berätta om vad Noack gjorde i kväll. Jag blev lite trött och lade mej i soffan och slumrade till lite. Ett tu tre, så väcktes jag av honom. Han la sitt huvud intill mej och när jag inte reste mej med en gång, så la han upp tassen bredvid mej och tittade uppfordrande på mej. Då förstod jag ju vad han ville. Han var kissnödig och behövde gå ut.

Jag klädde mej och när vi gick ner för trapporna, så snodde han min ena vante och gick med den i munnen ända ner till porten. Han behövde riktigt ordentligt. Det märktes, men när han var klar, så vände han om och började gå hemåt igen. Han vet minsann vad han vill den gossen.

Vanligt är annars att han vänder sej till Sibbe, när det gäller att få mat, men till mej, när det gäller att få gå ut.

Dagens Citat:

Den som väntar på tillfälle

förlorar tid.

Giordano Bruno.

------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

3 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. En fullspäckad dag för er. Snyggt blev det med halsbandet till topen. Fin blev duken oxå. Idag ska jag o mina döttrar snart åka till Loka Brunn o bada spa. Kram

Nett sa...

Vilken fin topp :) Och vad du virkar fin duk, själv är jag inte så duktig på dukar, har hänt att jag har virkat några få. Jo nog har vi många gemensamma intressen.

Hoppas att du får en fin Lördag! Kram

diana sa...

Jättesnygg topp. Kul när man kan läsa av vad djuren vill ;)