onsdag 16 februari 2011

Vänner!

Så många vänner jag har fått genom nätet. Jag började blogga den 24 november 2009 på Metrobloggen. Det höll jag på med ett bra tag, men det blev en hel del fel där, så jag gick över till den här den 5 juni 2009. Jag fick en hel del vänner redan från början och de har följt med över hit.

Mina vänner är av många slag: Mammor to be, Småbarnsmammor, Hundägare, Friska, Sjuka och några som har Inredningsbloggar eller Stick- och virkbloggar. Jag har fått så många, trevliga bloggar att läsa och att skriva kommentarer till. Likaväl har jag fått många som orkar läsa vad jag har skrivit och dessutom vill kommentera vad jag har gjort.

Jag hoppas att jag lyckas att göra er mina vänner intresserade och inspirerade. För det har jag blivit hos väldigt många människor. Tre personer har jag träffat "in real life". Den ena är ett av Sibbes Barnbarns barn. Hon vill inte vara med på bild hos mig. Det måste jag respektera.

Sen träffade jag Veiken, men första gången var i ett annat forum, nämligen Reseguiden. Vi träffades på ett fik på Hallandsåsen, som heter Café Killeröd, när Veiken och hennes man var på besök i Båstad. Vi bor ju inte så långt därifrån. Det var Veiken som lockade mig att blogga också. Det var därför jag började på Metrobloggen. Den har hon också övergivit.I somras träffade vi Margit och hennes Lasse på Mallorca. Det kan du läsa om här.


Här sitter vi alla fyra på Blue Bar i Palma Nova med en fantastiskt fin utsikt över stranden, där vi träffades första gången.

Det blir väl fler möten med tiden kan jag tänka mig. I vilket fall som helst kommer vi att träffa Fenixmona och hennes man nere i Side i maj. Vi kommer att bo grannar på varsitt hotell.

Jag blir dessutom så glad för alla kommentarer, för det visar ju att det är någon som läser mina inlägg.

Dagens Citat:

Det verkliga sättet att spilla tid

är att räkna timmarna.

Francois Rabelais.

--------------------------------------------------------------------------
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 

10 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon min vän! Ja, om du visste vad jag ser fram emot att få träffas! Det ska bli jätteroligt!! Kram!!

i min lilla lilla värld sa...

Vad skulle man gjort utan sina älskade vänner?

carinasjolund sa...

Visst är det roligt med bloggen :)
Känns som man får nya vänner varje dag :))
Kramen vännen♥

Liw sa...

Visst är det häftigt hur man kan lära känna helt nya personer via internet. Me like!

Mi sa...

Ja visst har man träffat många genom bloggen även om det bara är just genom bloggandet och inte personligt. Många av de jag bloggar med vet mer om mig än någon anna som jag känner mer privat. Ha en toppendag. Kramar/Mi

Liw sa...

Alltid rolgtt att hitta nya att följa.

Och visst är hon söt, fast jag är kanske lite partisk ;-)

kaffehörnan sa...

Halloj vännen
Ja de är helt otroligt att man kan stöta på människor genom att blogga
Där ser man hur stort de är p nätet

donken sa...

jäklar vad många du träffat redan! Jag har nog bara träffat en. :P Men, det känns som jag har träffat de flesta redan, haha! man känner ju dem. om än inte IRL, så via bloggarna.
så häftigt egentligen. Man har ju sin lilla bloggfamilj på nätet. Sin mammagrupp på bloggen. och massa massa. härligt är det. ;)
pöss!

Anonym sa...

Visst är det härligt! Man får lära sig så mycket om allt möjligt av alla nya vänner! Kram
PS. Jag fick mina två lotter också. Vinst 0:- ;)

Anonym sa...

vad kul att få träffa så många. klokt citat
kram