lördag 26 februari 2011

Nu är flytten klar.

Jag har flyttat över alla mina inlägg från Metrobloggen, sen de hotade att stänga ner sin portal. De har visserligen tydligen ändrat sej, men jag litar inte på dem. Bara tänk på att de plötsligt drog in på betalningarna till sina bloggare. Därför kan jag inte lita på dem igen. Visserligen gick jag med där efter det, att man inte betalade sina bloggare. Så det är inget som berör mej. Pröva om du är osäker på att Metrobloggen ska finnas kvar. Det kan ju vara bra som en backup för dej också.

 
Jag har fått kontakt med en som heter Ted Valentin. Han har fixat ett program, så man kan överföra/exportera alla sina inlägg från Metrobloggen till en annan blogg. Adressen till det programmet är http://www.flyttametroblogg.se . Pröva om du är osäker på att Metrobloggen ska finnas kvar. Det kan ju vara bra som en backup för dej också även om man inte kommer att lägga ner.

Lycka till!
Jag har skapat en särskild reseblogg för detta ändamål och adressen dit är http://gilla-gilla.blogspot.com. Titta gärna över dit. Jag kommer att skriva enbart om resor där.

Dagens Citat:

Det enda du behöver här i livet är
 
okunnighet och självförtroende

och framgången är given.
 
Mark Twain.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
--------------------------------------------------------------------------

3 kommentarer:

vickan sa...

Japp jag såg det där att man kunde flytta bloggen. jag har ju redan bytt bloggplats men vill ju inte att alla mina gamla inlägg på metro ska försvinna så jag tänkte nog flytta över de som du har gjort, kanske blogga på två platser sen. vi får se men jag vill iallafall inte att inläggen ska försvinna i tomma intet.

Sussi sa...

Men så trist att metrobloggen håller på så där. Att säga att dom ska stänga i ena stunden och sen inte göra det. Vad har dom att vinna på det? Skönt att det går så enkelt att flytta över inläggen till en annan blogg. Man vill ju inte bli av med dom..

Kramisar

Siita sa...

Orkar inte hålla på att flytta metro. Det får försvinna. Ha det gott Kram