söndag 20 februari 2011

Idag har det mest varit en slappardag igen.

Det mesta vi har gjort idag, är att titta på TV på inspelade program. Vi är väldigt glada att vi har en TV att titta på överhuvudtaget. Den har pajat rätt mycket. Vi kan inte titta på programmen på bara TVn utan får se programmen över vår DVD.

Häromkvällen hade vi en reparatör hemma, som skulle hjälpa till att hitta kanalerna. Det står nämligen att "Kanalen hittas inte" på displayen. Men han kunde inte hjälpa till, så vi har blivit lovade genom Samsung, att vi får utnyttja garantin på 3 år. De ska komma inom 4-5 dagar och kolla den. Reparatören var hos oss ett par timmar minst. Men åtminstone en ½ timma gick åt att kela med Noack.


Han menade på att hans fru skulle börja att gråta om hon fick se honom. Noack alltså. För de har haft en Berner Sennen tidigare och sakar honom så.

Så vi tittade på Skavlan (inspelat) och Ung Rebell med James Dean (också inspelat) bland annat.

Men vi var också ute på en långpromenad för solen stod som spön i backen från en klarblå himmel och vinden stod nästan helt stilla. Hmmm... Hur nu det kan gå. Det ser ju lovande ut, att våren snart kommer även om det var 5-6 minusgrader. Det kändes så härligt att andas idag. Friskt och skönt.Bilderna här ger en försmak av våren. Den längtar jag till. Tussilago Farfara eller hästhovsört, är väl en av de första blommorna på våren.
Anemone Nemorosa eller vitsippan är väl också en vårens budbärare.

Dagens Citat:

Vad en generation anser vara lyx

anser nästa vara nödvändighet.

Anthony Crosland.

------------------------------------------------------------------------
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

7 kommentarer:

Margit sa...

Ja då har vi snart söndagsnatt..och veckan den är snart slut!!! Tänk vad tiden går!!! och det är ju bra..så att vi "kommer förbi" vinterna...åtminstone får man ju hoppas...att det snart blir MINDRE KALLT....
Inte roligt när TVn är sönder...menså bra att ni kan kolal via datorn...i allafall...
Vi tittade OCKSÅ på Skavlans program!! Tycker han är så bra!!! Han har BRA gäster och ställer ANNORLUNDA frågor än vad dom andra gör.
Önskar dej o Bert en GOD NATT och en härlig nu vecka också!!!
Kramar!!!!

Margit sa...

Suttit och skrivit ett LÅNGT inlägg...men vET INTE om det kom fram...elelr bara försvann....
Kramar!!!

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan! Javisst är de vårens budbärare, men de lär allt dröja ett bra tag till...här är drygt -15 även denna dag! Kramiz

carinasjolund sa...

Ja, inte går det väl att låta bli att gosa med lilla sötisen inte :)
Ha en fin Måndag!
Kramen♥

Anonym sa...

Här har vi fortfarande en massa snö utanför, men ljuset har kommit och det är tacksamt. Nu väntar vi på barmark och att dom små vårblommorna ska få en chans att sticka upp! Kram

Anki sa...

Ja både tussilago och vitsippor vill jag hemskt gärna se nu,
Den här vintern har varit föööör lång

Kraaaaaaaaaaam

Sussi sa...

Det kändes lite konstigt när jag var på väg hem idag och snön dalade lite försiktigt och det var ca -12 grader uta och hon på radion utbrister att nu kommer våren! Det känns inte något vidare nära när vi har en halvmeter snö och kylgrader..
Men man kan ju alltid hoppas :)

Hoppas ni får fart på kanalerna igen. Trist när det inte fungerar som det ska..

Kramisar