torsdag 3 januari 2013

Galna tillfällen i Puerto de la Cruz.

I går skrev jag ju att jag hade glömt vad jag tänkte berätta. Till slut kom jag ihåg, men ville inte skriva vad det gällde då.
Det kom sig av att vi såg på filmen De tre Musketörerna. Vi har ett speciellt minne som knyter till den filmen. Vi var i Puerto de la Cruz på Tenerife och var i sällskap med min dåvarande frisse och hans kille. Vi bodde på samma hotell och brukade gå ut tillsammans. Både för att äta och att roa oss.

En dag satt vi nere på den stora platsen, där ”alla” träffades. Den heter Plaza Charco. Vi var några som satt och drack nåt vad det nu var. Det var många år sen, så minnet är inte så säkert. Sibbe behövde, så han begav sig till en närliggande toa, medan jag satt kvar tillsammans med killarna och en norrman och en dam från Malmö.
Plötsligt kom det fram en kille och medan han hejade på de andra, så stoppade han in sin ena hand i blusen och tog mig på ena tutten och frågade: ”Is she real or is she a drag". De andra kunde ju inte hålla sig för skratt, men presenterade mig för honom. Det var den berömde Richard Lester, som bland annat hade regisserat en annan version av just De tre musketörerna 1973. Senare även De fyra musketörerna. 
           
Han hade ju också gjort filmen om Beatles " A hard days night" bland annat. Du kan läsa om honom HÄR. Så du förstår vilka tankar jag fick i huvudet igår. Filmen avslutade vi i dag, men det var en film från 1996 med Stephen Herek, som regissör.
Den här bilden är tagen 2006 på en del av Plazan. Det är den nedre delen med lekplatsen. Vi satt i den övre delen då. Någon annan bild hittade jag inte bland alla. Många av mina bilder är i diaformat. Och jag har ännu ingen scanner till sådana bilder.
Det var vad jag kom på igår. Hoppas att du inte blev för chockad, för du kan läsa lite mer om våra äventyr i Puerto i det här sällskapet i min andra blogg.

Så lite Gangnamstyle. Jag gillar den galna låten.


Dagens Citat: 
Om du inte tar hand om din kropp, 
var ska du då bo? 
Peggy Ayala.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit. Just nu hittar du lite mer berättelser om den här resan till Puerto. Kommentera gärna där också
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Förstår om du blev chockad när han gjorde så. Det blev jag utsatt för här i Sverige en sem. Chefen då för High Chaparall gjorde så på mej. Men kul efteråt att skratt åt. Kram

Nett sa...

Men vilken kille, hmm, vet inte om jag hade skrattat eller blivit förbannad ;) Kram

Nillas Trädgård sa...

Jag skrattde gott åt din historia :-)
Fast jag tycker nog att han var lite elak som frågade om du var riktig!
Näe filmen har jag inte sett och visst var det någon föreställning på tv för ett par dagar sedan, modernare tappning med rock/popmusik som jag velat se, men missade den.
Önskar dig ett fortsatt gott nytt år.

ansepanse sa...

jag skulle blivit fly förbannad, så gör man bara inte, han gjorde det bara för att han är berömd och sådana tror att de kan ta till vilka friheter som helst
dagens citat gillar jag
kramar

trollet sa...

Ha ha, underbar story!!
Dom ska man bevara...
Är farmor (våra gamla) i goda händer på sjukhus?? Med diabetes och matas med bara "socker" och margarin... hmm jag är inte övertygad, men hoppas ändå hon blir kvar över helgen=)

Veiken sa...

Hahaha! Vilken grej - en del tar sig friheter ;) Mitt första minne av Plaza Charco är från 1959. Det pratades ju en del om General Franco i Sverige och jag började med hans namn när vi satt på en bänk. Alla som var där reste sig som en man och hyssjade på mig. Det var farligt att nämna hans namn vid den tiden i Spanien..... Kramar

ansepanse sa...

Sv: Maja tackar :)
jo, jag tror att Nemo är klokare än Sluggo men alla hundar är ju kloka egentligen, jag tycker det låter som att Baloo är en klok hund också :)
nej, kändisskap är ju inget att höja till skyarna
kramar och en fin kväll till dig

Sussi sa...

haha men gud så pinsamt! Mest för honom. Förstår att du blev chockad. Vem skulle inte bli det när en man inte känner kommer och klämmer en på bröstet. Hoppas han bad om ursäkt?

Kramisar

Bibbi sa...

Att du inte klappade till? Vem man än är så gör man inte så. Det är klart att det går att skratta åt så här långt efteråt men jag tycker det är fräckt.
Ha en fin helg :)

Augusta sa...

Haha, vilken intressant händelse att minnas :)
Skulle bli väldigt förvånad om någon tog mig på brösten.

Ja allt kan hända då man är utomlands :)

Kram