måndag 30 september 2013

VI HAR VARIT FLITIGA IDAG. (MEST JAG) HAHA!

Det är inte riktigt sant, för Sibbe har varit den som har gått ut med Baloo hela dagen i omgångar. Så har han varit och handlat mat på Hemköp och lagat den sen. På förmiddagen satte han upp en hylla ovanför fönstret, som blev nerplockad, när målaren var här och gjorde att köket blev vitt.

Så min insats har varit att diska den vanliga disken och alla glas och grejer, som skulle flyttas tillbaka till köket. Flytten skötte jag om också. Men det finns rätt mycket mer att göra, som att ställa tillbaka saker, som saknas i köket fortfarande.


Så här ser det ut i "biblioteket" i köket nu. Där finns det kokböcker av alla slag och resehandböcker till många olika ställen. Mer eller mindre klart.
Det här vitrinskåpet har jag gjort i ordning idag. Där finns det en hel del glas av alla sorter och lite gamla byttor ovanpå. Allt detta har varit nerpackat tills idagl Så det var tvunget att diska och torka allt, så det blev friskt och fint i skåpet.

Matlagningen ordnade Sibbe som vanligt. Detta är en av hans kompositioner helt vegetarisk. Han har skurit zuccini, aubergine, tomater och lite vitlök i bitar. Brynt dem i en kopparpanna, så det har blivit nästan mos. Den enda kryddan var en liten bit buljongtärning i. Det röda är en lång paprika, som han har fyllt med fetaost. Gissa varifrån han har fått den inspirationen! (Kos)

Nu ska jag strax gå ut med Baloo för hans sista utegång för i dag. Apropå Baloo, så har han kommit underfund med att det är jättegott att ligga och sova i soffan, där jag brukar sitta annars. Det är honom väl unt.



♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. Kuriosa från Kos.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Förstår att ni har fullt upp med att få allt i ordning! Så fint när man kan hjälpas åt! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Ska göra någon röra lik a´la Sibbe idag till oss. Fast jag ska ha skaldjur i jag gillar ej fetaost. Kram

ansepanse sa...

du/ni måste ha ett rätt stort kök eftersom du får plats med de där skåpen, vi skulle aldrig få plats med så stora möbler i vårt kök
vad härligt att ni börjar komma iordning med köket,
den där vegetariska rätten låter jättegod
Sv: J hade feber igårkväll igen med imorse hade han ändå åkt till jobbet, han ringde och sa att han inte hade feber på morgonen, jag vet ju inte om det är så bra att han åker till jobbet om han får feber på kvällarna men.....
kramar

Veiken sa...

Jag tycker att ni har varit riktigt duktiga båda två.Det måste vara skönt att komma i ordning nu efter reparationen. Sibbe-rätten ser så smaskig ut! Kram

Ma sa...

Snyggt vitrinskåp. Men det måste ha varit ett riktigt jobb att få det i ordning efter målarnas jobb...

Ama de casa sa...

Då har ni ju varit väldigt flitiga båda två idag. Alla tre förresten - Baloo såg ju till att det blev motion också :-)