måndag 21 oktober 2013

NU ÄR JAG HEMMA IGEN.

Jag har haft en underbar långhelg i Stockholm med nästan hela släkten. Min dotter och hennes men hämtade mej på Bromma Flygplats i torsdags kväll. På vägen hem till dem,fastnade vi hos en korvkiosk med mera. Där fick jag en smarrig hamburgare, saftig och fin.
På morgonen blev jag väckt av deras kisse, som heter Plison. Hon har aldrig velat träffa mej förr Men nu var det ingen hejd på att bli kliad i huvudet.

Dagen därpå när min dotter var på jobbet hade jag sällskap med Svärisen och de två underbara vovvarna, Bella och Wilma. Vi fyra var ute en promenad i ett underbart friskt och härligt väder. På kvällen blev det ett besök på en Kinakrog, där min äldste son också dök upp. Det var väldigt trevligt.
På lördagen blev det ju dop av det yngsta av mina 5 barnbarns barn. Det var mycket välbesökt och fint, Då fick jag träffa fler av familjen förstås. Därifrån fick jag följa med min yngste son och hans fru hem och där bodde jag i ytterligare två nätter.
På söndagen var vi på Valdemarsudde och tittade på En utställning med Skagenmålarna och Malmsten med de vackra möblerna.

Efter den så var vi hembjudna till min ena systerdotter och då fick jag ju träffa min kära lillasyster också.Det serverades god grekisk mat och det blev många glada skratt.

 Jag tänker nog visa lite flera bilder från resan senare också. .

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Maria sa...

Glädjer mig att du har haft en sådan jätte fin helg och ha fått träffa dina nära å kära.
Kramizar

Ama de casa sa...

Lät som en fantastisk helg :-)

Margit sa...

Men vilka underbara dagar du haft med så många av dina familjer! ! Ja tänk så roligt att mötas. .ich träffas. .och gör roliga saker tillsammans. .det är minnen man får leva på!Kramar till er båda!

Siita sa...

God morgon o välkommen hem igen. Trevligt med att få träffa barnen med familjer. Hoppas snart få träffa mina med, vi bor nära men långt ifrån iaf. Kram

Anonym sa...

Ja visst kan man säga det,,jag har percis käkat ett tortollabröd med pulled pork..
Ser att du haft en kanonhelg i Stockholm,,med dina nära o kära..Haé Kram.

ansepanse sa...

en genomtrevlig vistelse däruppe i huvudstaden alltså :)
kramar

Veiken sa...

Du verkar verkligen haft en underbar helg. Så roligt att träffa nära och kära! Dina barn är verkligen duktiga på att skaffa nya skattebetalare. Ja dina barnbarn också förstås!
Finfina bilder!Kram

Anonym sa...

Jag,använder Tina Nordströms recept,,men har lite soya också,,sen sticker jag i köttet med en gaffel lite här och där,så såsen kan komma in i köttet..

Ingredienser
1 kg fläskkarré
2-3 dl barbecuesås
0,5 msk paprikapulver
2 krm cayennepeppar
2 msk olivolja

Lägg köttet i en gryta, häll över barbecuesåsen,olivolja, paprikapulver och cayennepeppar. Sätt ugnen på 110 grader. Sätt in grytan i ugnen när tänderna är borstade och gå och lägg dig. Efter ca 8-9 timmar tar du ut den.Och drar isär köttet,gissa om det är mört..

Det blir gott må du tro..Haé Kram.