lördag 16 augusti 2014

BILAR OCH BURNOUT


I går kväll, när jag skulle gå till sängs, så råkade jag titta ut genom fönstret i stora rummet. Det blinkade blått uppifrån Ängelholmsvägen. Jag tror att det var minst 6 kanske 7 polisbilar, som stod över hela vägbanan. Det var långa bilköer, för man kunde inte köra förbi.  Jag trodde nästan att det berodde på Vallåkraträffen som anordnas varje år. Medan jag stod där för att få lite hum om vad som hade hänt, så såg jag blixtar flyga runt på himlen ännu längre ut. 

Klart att jag var nyfiken, så jag gick in på HD.se, vår dagstidning och tittade. De hade skrivit att det var 2 bilar, som hade krockat och det var troligen en av dom som hade kört mot rött ljus. Sjukhuset nästa för en skadad. Hoppas att det inte var den som hade blivit påkörd.


Det blir mera motor. Den här helgen ordnas alltså Vallåkraträffen som "föddes" 1982. Det är alltid stora skaror åskådare och de medverkande brukar köra ner på stan och leva rövare med sina bilar.

          
Klicka på bilden, så kan du läsa lite om den här händelsen. Bilden har jag lånat hos Helsingborgs Dagblad.

Full gas för landets bilträffar

Klicka på texten ovan och läs lite mer. Nu när jag sitter och skriver det här, så hörs det massor av bilar utifrån, som fräser fram med oljud. Det riktigt dånar om dom. Man får passa sej så man inte går ut och kommer i vägen.

Vi har en vägkorsning alldeles intill, där vi bor och det finns trafikljus där. Så bilarna står och gasar medan de väntar på tur att komma vidare. Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Stor utryckning. Bra att det går att se via datorn vad som hänt. Här får man vara mycket försiktig nere på stan, en del kör väldigt vårdslöst, se det gäller att se upp om man måste korsa någon gata. kramiz

Jenfan75 sa...

Usch så tragiskt med en olycka..

TantGlad sa...

Förstår man blir nyfiken av att se så många polisbilar.
Usch för olyckor.
Bilar gillar jag och starka kraftfulla motorljud gör så att jag ryser av välbefinnande.

Söndagskram från mig till dig.

Ama de casa sa...

Mycket bilar nu... :-)

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna måndag! Idag är det ny arbetsdag och lika gott är ju det, för något uteväder är det inte! Kramiz

Anonym sa...

Hej du,,Jag var väldigt förtjust i en Lena när jag var i mopedåldern,,vet inte ett jota om denna Lena i dag..Hon var här i Skutskär på somrarna,hon bodde söderöver vet ej var..Haé Kram.

attis sa...

Go kväll i stugan och tack för grattiset. Det är alltis lika otrevligt med olyckor. Dessa bilträffar kan ju vara både bu och roliga. Tycker de ska hålla sådant utanför bebyggelsen. Ha det allra bäst.
Kramen /Birgitta

Anonym sa...

Det är tur att du inte har det så varje dag/natt. Jag hade också blivit nyfiken och kollat läget. Kram Bosse

Anonym sa...

Vädret är lite ömsom även här,mörka moln växer till,kan nog bli regn fram på em,men ingen vind att tala om..Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna onsdag! Kramiz

Anonym sa...

Hejsan,,Här har det varit ganska mulet på Fm,,men nu ser jag ganska många blåa hål,,så kanske det blir en skaplig Em,graderna just nu är +18,8 ganska skönt..Haé Kram.