torsdag 14 augusti 2014

TANDIS OCH SEN BALOO.

 Ja här var jag i middags. Jag hade bitit sönder en tand för ett tag sen, så det behövdes en krona i stället. Men doktorn, ville vänta tills nu, för det skulle bli billigare på det viset. 

Så när jag var hos honom första gången, fyllde han bara hålet och nu  borrade han bort den fyllningen. Han satte fyra bedövningssprutor i munnen både för min skull och för sin egen. Det gillas väl inte att behöva lyssna på en patient som säger Aj hela tiden. Men det blev inte färdigt i dag heller, för det ska tillverkas en krona efter de avtryck, som han hade gjort idag. Så jag har fått en ny tid lite senare.

Vi gick en rätt lång promenad nere på stan, så vi fick lite motion. Det behövs. Men vi satte oss en stund på en soffa och delade på en chokladkaka där.
              
När vi sen kom hem med bussen, så hade matte lämnat Baloo hos oss. De har flyttat hem igen från kolonin. Säsongen är över där nu.
 Vi skulle gå en ny promenad med gullplutten. Jag och Baloo gick en rätt lång promenad, medan Sibbe gick till Hemköp och handlade det som fattades hemma.
När vi hade kommit hem, skulle jag sätta mitt paraply i paraplystället. Jag hade haft med mej paraplyet för säkerhets skull, när vi var på stan. Då stod Baloo och tittade långt på mej. Jag vet att hans Matte brukar låta honom bära hennes paraply. Så för skojs skull satte jag paraplyet i munnen på honom. Himmel så mallig han blev! 

Han fick gå in i stora rummet också för att visa Sibbe så duktig han kunde vara. Men efter en stund hade han tröttnat och gick till sin vanliga plats innanför ytterdörren och lämnade paraplyet på mattan. Han vet så väl, att det är från ytterdörren Matte kommer och hämtar honom. Han hör ju när hissen kommer också.

Så blir det dags att säga 
Jag tog några vovvar till hjälp igen.

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

Nett sa...

Ojdå, 4 sprutor. Då blev du rejält bedövad. Hoppas att kommande tandläkarbesök kommer att bli smidiga. Och att det nu inte blir allt för dyrt. Kram

Ama de casa sa...

Haha! Vad söt han är där med paraplyet i mun :-)