fredag 15 augusti 2014

JAG HAR VARIT DUKTIG IDAG.

Visst har jag varit duktig idag. Det har varit fint väder ute, men jag har stannat inne hela dan. Redan i morse hade jag bestämt mej för att göra i ordning UFOs (Unfinished objects). Jag höll ju på med att virka en väska, men den skulle fodras och så hängde det över mej, att jag måste lägga upp ett par röda byxor till mej, som var för långa. 

Sen var det tvunget att lägga ner lite längd på ett par av Sibbes nyinköpta röda byxor. Han hade ett par blå också som var för långa. 


Jag plockade fram symaskinen och började arbeta. Nu är det förskräckligt länge sen jag har använt den, så det var knappt att jag kom ihåg hur man ska trä trådarna. Så kom jag ihåg, att redan tidigare hade jag haft problem med den, för den sydde inte jämna stygn, utan den hoppade över en del stygn. Så bar den sej åt i dag också, så jag blev tvungen att sprätta upp och sy om igen. Sur blev jag. Men det lyckades till slut. Nu har vi alltså tre par nya byxor tillsammans som har rätt längd. Väskan är fodrad och jag har sytt i fodret för hand.

På bilden syns mina byxor, väskan och en liten blivande tavla, som bara ska ramas in. Allt är alltså avklarat nu av det jag hade bestämt mej för i morse. Det stämmer inte riktigt, för jag hade tänkt att ta in blomlådorna på balkongen och ta bort alla växterna. De ser inte roliga ut längre.
Sibbe tog fram snabeldraken och gick över golven sen jag hade sytt färdigt. Han hade redan serverat lunch och sen gått ut för att handla på Hemköp.

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Det känns alltid väldigt gott när man får gjort det man tänkt sig! Här putsades fönster och de nyinköpta gardinerna kom på plats, det kändes också väldigt bra! Kramiz

Margit sa...

Ja du Gilla har verkligen varit duktig! ! Förstår att det "tagit emot" men nu har du gjort det!! Kramar! ♥