torsdag 11 november 2010

Ängelholm tur och retur.

Idag ville vi åka till Ängelholm och titta på nybyggena i Centrum. Man har haft en Galleria, som har byggts om, så alla butiker har ingång från gatan i stället. Det har kommit några nya butiker dit. Bland annat fick Ängelholm äntligen sitt H&M. På vägen dit körde vi till Väla Köpcentrum, så jag kunde gå till Telia, för att få den giltiga coden till mitt bredbandsabonnemang.Sen styrde vi kosan till Ängelholm. Vi kom dit och fick kryssa oss till en parkeringsplats vid en skola. De har också massvis med ombyggnader av gator och torg. Då hade vi inte så långt till Storgatan, där butikerna ligger.

Vi har en "gammal" kompis, som heter Pia. Hon har en jättefin butik, som heter PIM. Där har hon rätt exclusiva dam/tjejkläder. Vi hälsade på hos henne allra först. Det finns ingen som är så strålande som hon. Vi är ju båda gamla i gamet, när det gäller klädeshandeln. Men det gäller inte åldern på henne.

Men så var det dags för en lunch så vi gick till Chai Hong, en kinarestaurang. De har alltid god mat. Det blev en lunchbuffé för oss.
Förra gången vi var i Ängelholm var vi inne i en butik på Storgatan som heter Evas Shop. Då var de på väg att bygga upp en herravdelning också. Jag tog den här bilden då. Det såg ut att bli spännande.


Idag var vi inne där igen för att beundra resultatet. Här kan man se hur det blev. Riktigt fräck inredningsidé tyckte vi.


Du kan se butiken från två olika håll.För att inte glömma bort damavdelningen som alltid har varit fräsch och fin med många fina klädesmärken.Nu heter butiken tydligen NERO/BIANCO. Jag glömde att fråga. Får väl svar nästa gång.

Det blev inte mycket mer tittande längs gatan, för det började regna och vi hade inga paraplyer med oss, så vi styrde kosan hem igen. Men jag blev lovad att vi snart ska åka tillbaka och titta närmare på resten.Dagens Citat:

Den som väntar på tillfälle

förlorar tid.

Giordana Bruno.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 

10 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Var glad för regnet! Här har de också lovat regn idag och det töar så gott ute just nu! Hoppas all snö försvinner igen!! Kramiz

Nett sa...

Ahh.. Maten såg verkligen supergottigt ut. Butiken såg verkligen intressant ut :) Här har det töat upp rejält under natten. Skönt tycker jag som inte gillar snö ;) Kram

Marie sa...

Vad kul att åka runt och kika i affärer, speciellt när man inte MÅSTE hitta något.
Vi har snö som ligger kvar, känns så mycket ljusare nu tycker jag.
Hoppas du får en härlig helg!
Kram♥

Sussi sa...

Vad kul att gå och strosa bland butikerna. Kinamaten såg jättgod ut. Det slår helt klart det jag äter nu. Fil, flingor och hård macka :(

Ha en mysig fredag
Kramisar

mi sa...

Kinamat är alltid gott. Det brukar vara väldigt fina buffeer dom har. Kul att kika runt i butiker. Kramar och ha en bra dag!

Nett sa...

Kan tro det att den var god den maten :) Journalist var mitt första val, andra val var psykolog. Inget av det blev jag men jag är inte lessen för det ;) Jag har testat på journalistyrket däremot under 7 veckor på en tidning här i Borås, det var kul. Kram

ansepanse sa...

vilken kul utflykt! synd bara att det började regna eller kanske var det bra då blir det ju en utflykt till, fina bilder du tagit
ha en fin fredagkväll - kramar

Siita sa...

Grevligt att gå i affärer o strosa. Men regn kan man vara utan. Blir ju bara slask. Kram

carinasjolund sa...

Kul att fara och shoppa!Maten såg bara sååå god ut :))
Kram på dig

Anonym sa...

å nu blev jag sugen på kinamat
kram