söndag 7 november 2010

Lycka är att få besök av son och sondotter från Stockholm.

Yngste sonen min, kom till Helsingborg med sin äldsta dotter, för att gå på HIF-matchen, som skulle avgöra om HIF eller MFF, skulle ta guldet i Allsvenskan för i år.

Äntligen fick vi träffas igen, sen han fyllde 50 i augusti, då vi besökte Kungliga Hufvudstaden för att fira honom. Det skulle bli jätteroligt tyckte vi. De kom med nattåget från Stockholm och var framme tidigt på morgonen. De tog färjan över till Helsingör och fick sej frukost ombord. Det hade blivi lite fel i kommunikationen mellan oss. Så när jag ringde, för att höra om de skulle komma och äta frukost, befann de sej i Helsingör och njöt av stans stillhet på morgonen. Inte ens fiskmåsarna hördes av.

De kom i alla fall till förmiddagskaffet. Senare tog vi en härlig promenad i vår stadsdel. Vädret var vackert, men lite kallt. Men eftersom vi var ordentligt klädda, frös vi inte.

Så blev det mat hemma hos oss. Vi hade färdiggrillad kyckling med en stor sallad till. Vad sägs om ett rosévin att dricka till? Jo, det var jättegott.

Ja alla vet väl vid det här laget att HIF spelade oavgjort och MFF vann sin match. Så de blev guldvinnare i Allsvenskan och HIF fick nöja sej med silvret.

Sonen ringde på väg från matchen och undrade om vi var intresserade av att gå till vår pub i huset och ta en öl. Visst. Där var det liv och rörelse minsann. Så småningom gick vi upp till oss igen, för vi hade brett mackor till dom, när de var på matchen.

De tog sej ner på stan så småningom, för att vara i god tid till tåget, så vi blev ensamma igen. Men det hade varit en mycket trevlig dag.

Synd bara att jag inte kan illustrera den här bloggen, för det är omöjligt att ladda upp bilderna. Systemet vill inte vara med. Annars kan jag se bilder och olika sidor igen. Det har vari dåligt med det ett tag, för det var nog nån kabel som inte var riktigt ansluten.

Nu lägger jag av för idag och går och knyter mej.

Dagens Citat:

Får du bara ändan ur vagnen

behöver du inte ta dej i kragen.

Okänd.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 

8 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Låter som en jättefin dag med lite spontana omändringar så det blev bra för alla! Kramiz

Siita sa...

God morgon Gilla. Trevlig när man får besök. Glömde du att skicka mej adressen till Carina. Vill ha den så jag kan meddela henne om tävlingen. Kram

Stattinskan sa...

Kan tänka mig att du njöt av att få träffa sonen :-)
Gomorron Gilla :-)

Daniel sa...

Härligt med gött besök!

Sussi sa...

Å vilken underbar dag. Att få träffa både barn och barnbarn. Sen att deras lag vann var ju inte helt fel heller. Roligare att dricka en öl i glädje tillsammans :)

Konstigt med att det inte går att ladda upp bilder. Du får byta till bloggplatsen, där är det sällan några problem ;)

Kramisar

ansepanse sa...

ja det är lycka det! synd att du inte får någon ordning med dina bilder
ha en jättefin måndag - kramar

Marie sa...

Synd för sonen som inte fick se sitt lag vinna, men ni fick ju tid tillsammans i alla fall!
Hoppas du har det bra där nere i söder!
Kram♥

mi sa...

Förstår att det var ett härligt besök. Sonen och sondottern. Kul! Ni verkar att ha haft det trevligt med god mat och gott vin. Hoppas att du får en bra kväll gilla. Kramar Mi!