måndag 22 november 2010

Lite hit och dit.

Idag skulle vi åka till Elgiganten, för killen som sålde min dator och den lösa hårddisken hade lovat att hjälpa mej med att visa hur man gör när man för över filerna.

Först gick vi till Max hamburgerrestaurang och käkade varsin hamburgare till lunch.


Jag är inte så stor i truten, så jag delar burgarna och äter var del för sej. Det går hur bra som helst. Så tycker vi faktiskt att hamburgarna på Max är de godaste man kan få.

När vi hade ätit färdigt gick vi över till Elgiganten, men killen som skulle hjälpa till hade slutat för dagen redan klockan 12. Så nån hjälp fick vi inte idag.

Då gick vi in på Väla stormarknad och tittade runt. Jag köpte ett par svarta leggings på H&M. Det var allt.Sibbe (Han vill inte heta Sibbelin längre) köpte ett bröd och ett par goda bullar till eftermiddagskaffet. Jag travade runt nästan hela Väla men Sibbe satt för det mesta ner och vilade sitt onda knä.

Så körde vi hem. Jag gick upp med grejorna och han körde bilen till garaget. När han kom hem blev det kaffekalas med de goda bullarna han hade köpt.


Vi hade blivit lovade (hotade) med snö i dag, men än har jag inte sett till nån. Men regnar gör det för fulla muggar. Bilden här tog jag när jag kom hem, för jag tyckte himmelen var så vacker.

Medan jag skrev det här så pausade jag lite då och då, för vi tittade på Pensionärsdjävlarna på TV. Tokigt program och roande.

Jag får sluta med nåt lite roligt. Fantasin är slut.Dagens barnhistorier.

Familjen håller ihop för att blod är tunnare än vatten.

Och till slut, när alla är döda,

ärver barnen både godset och golvet.

Mimmi, 7 år.Barnuppfostran är något av det tuffaste föräldrarna kan hålla på med.

Många ger sig inte förrän du är fjorton, femton år gammal.

Tony, 6 år.---------------------------------------------------------------------------------------

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

8 kommentarer:

Margit sa...

Hmm..ja nu GLÖMDE VI att titta på Pensionärsjävlarna..jag tycker det är ett mycket humoristiskt program...man får skratt högt...när man tittar...
Så fiffigt att dela HAMBURGAREN..så slipper man GAPA så stort....
Vi har varit i Västerås en runda på eftermiddan..och ICA MAX..På Ikea så åt vi köttbullar o mos 816 kr)..Nu hade dom också efter kl 15...JULBORD, för ENDAST 79 kr..och vi kollade två gånger..och det var faktiskt MYCKET DOM HAD att få ta av. Så vi gör en runda senare i dec..och äter och njuter av det goda dom har för det billiga priset. Så det blir en vända senare igen...
Nu har vi en lugn vecka..vi åker till E-tuna på onsdagkväll..ligger över..och jag ska passa Samira (mitt barnbarn) kl 7.30..för mamma Maria ska till tandläkaren...och jag ska till viktväktarna på dagen..och så kan vi andla litepå stan...
Kram på er båda!! Margit o Lasse

Siita sa...

God morgon. Det programmet har vi aldrig tittat på. Synd att killen slutat när ni kom. Men ni får ju en resa till dit då. Kram

Sussi sa...

Vad trist att han slutade så tidigt. Men ni fick ju god hamburgare i alla fall ;)

Sibbelin som var sånt unikt och roligt namn. Sibbe låter nästan som ett hundnamn hihi

Snö fick vi lite igår. Men idag är det än så länge uppehåll..

Sv. Det jobbigast med pulkaåkningen var att man skulle ta sig upp för den där förbenade backen. Brant var den också så det blev inte för många åk innan orken tog slut..

Kramisar

Margit sa...

Gomorron Gilla!!! Köttbullar o mos...på IKEa...16 kronor...DET är billigt. Parentesen blev en siffra...
Önskar dej o Bert en trevlig dag!!
Kram!!

ansepanse sa...

tråkigt att du inte fick hjälp hos elgiganten när ni ändå åkte dit
tack för roliga barnhistorier
ha det gott - kramar

carinasjolund sa...

Har aldrig tittat på det programmet!
Håller med dig! Max har dom godaste hamburgarna :)
Kram på dig!

Anonym sa...

haha tonys kommentar.. synd att du inmte fick hjälp idag
kram

Mi sa...

Jag har inte sett programmet men hört att det ska vara kanonbra. så nästa vecka måste jag se det. Hamburgarna på Max är riktigt goda. Ha en fin kväll. Kramar/Mi!!