måndag 15 november 2010

Som Fågel Fenix.

Idag tog vi en tur till Klippan, sen vi hade varit och fått några frågor om den nya datorn förklarade. Jag har ju Windows 7 i den och det var så nytt system efter mitt gamla XP. Jag hittade ju nästan ingenting. Systemet går ut på, att om man till exempel vill öppna ett dokument, man har sparat tidigare, så finns det en sökruta där man skriver ett ord som ingår i dokumentets titel, så kommer det upp en lista på alla som innehåller just det ordet och man kan då klicka på precis det man söker.Efter Elgiganten blev det Max och varsin smarrig hamburgare. Vi vaknade tidigt i morse och åt vår frukost tidigt också, så vi var hungriga och behövde lite lunch.


Vi brukar ju skoja och säga att vi åker till Klippan och dricker kaffe. Det stämmer idag också. Det blev så att vi började med det i alla fall. Det var lunchstängt i Sibbelins specialbutik, så det blev att vänta ett tag. Jag brukar ju fota vad vi äter, men glömde det och åt upp min bakelse först.

Så jag tog ett foto på bakelsedisken i stället. Jag åt av dom till vänster, underbart goda moussebakelser med hallon och gelé. Gott! Jag tycker inte speciellt mycket om för söta saker. De här var perfekta.


Vad tog Sibbelin? Jo han tog en av var av de här kakorna. Han gillar deras sockerfria kakor. Det blev alltså 3 olika sorter. Men! Han orkade inte med alla 3 utan fick en påse med sej hem, med den tredje i. Snacka om Doggypac.


I fönstret står den här fina budcykeln med namnet på fiket på. Så nu vet du var vi var nånstans. När vi åker på utflykt till Klippan, så tar vi alltid vårt kaffe i det här fiket. Det har en gammaldags stil och är verkligen mysigt.

Så gick vi ut på stan och kollade. Först blev det Gunns Mode och jag måste säga att de har fina saker. Jag har handlat där ett flertal gånger, men det blev inget idag. Just när vi kom in i butiken, vem stod inte där om inte tjejen i herrbutiken, som Sibbelin ville gå till. Namnet? Ja, det har jag glömt för tillfället. På butiken alltså. Vi gick runt och kollade på alla de fina sakerna.

När vi tyckte att man skulle ha öppnat efter lunch, så gick vi dit och tittade också. Sibbelin hittade en verkligt snygg ytterrock i svart. Han provade, men den var precis en storlek för liten. Tjejen ringde till leverantören, men de hade ingen kvar i storleken. Så det blev stor besvikelse från hans sida. Den var verkligen tjusig.Nu i kväll har vi suttit och tittat på Fotbollsgalan och "Ibra" vann som vanligt Guldbollen. Se artikel i Helsingborgs Dagblad.Dagens Citat:

Mycket få människor lever idag

- de flesta gör förberedelser för att leva i morgon.

Jonathan Swift.

------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

11 kommentarer:

gunsan sa...

Ni har haft en fullspäckad dag ser jag o goda bakelser har ni smaskat i er, mumsans;)
kramizzzz

Siita sa...

God morgon. I kväll ska jag lägga ut gårdagens lunch. Orkade inte igår. Så trött efter en heldag i Kga. Kramar

Margit sa...

Vilken trevlig utflykt ni varit på...i Klippan!! Härliga bakelser..också... Mysigt med cykeln i föntret!!! Bra plats att parkera på...
Kramen mina vänner!
Jag jobbar.och får snart sluta för natten..i morron UTBILDNINGSDAG.
Kramemiz!!!

carinasjolund sa...

Ni verkar ha haft en trevlig dag :)
Vilket gofika!
Kram och ha en fin Tisdag!

Sussi sa...

Sv. Nej, dom bör ju inte göra medicinförpackningarna allt för pillriga då det mest är äldre som köper och äter. Men nu när du vet hur du ska göra går det förhoppningsvis bättre..

Jodå, vi har att göra. När ett rum är klart så är det bara på nästa. Vi får se hur mycket vi hinner i vinter. Allt blir det nog inte. Nästa rum är matrummet.. tror jag! ;)

Ha en bra dag
Kramisar

Anonym sa...

Såg verkligen goda ut dom där bakelserna. Förstår att det är ert stamställe - det skulle vara mitt också om det inte låg lite väl långt bort :-)

ansepanse sa...

vilken härlig dag ni haft
synd att rocken inte fanns i hans storlek
dagens citat tycker jag om :)
Sv: jo, just det, nu kommer jag ihåg att det inte är du som står för matlagningen
ha en fin dag vännen - kramar

Mi sa...

Ett riktigt bra citat!
En bra dag verkar ni ha haft med mycket godsaker. Häftig cykel i fönstret.
Kramar!

Daniel sa...

Härligt!
Sött e bäst!

ansepanse sa...

Sv: jag lovar! jag skvallrar inte :)
kramar

Mia systeryster sa...

Vad gott det där såg ut, inte illa att få med sig en doggybag med bakelse hem;)
Kram