onsdag 10 november 2010

Så gjorde jag bort mej. Pinsamt.

Jag hittade den här tävlingen genom Kloppan. Visst vill jag vara med. Det kan du också om du gör som det står i texten här nedanför.” Tävla hos enkoppkaffe.se om 1 styck dagcreme från Oriflame, en dagcreme som passar en mogen hy. Värde: 410 kr, tävla senast 18/11 kl 16”
De enkla reglerna:

•Har du blogg så publicerar du bild + texten under bilden så har du 2 lotter.
•Har du ingen blogg så kan du vara med ändå, men då har du bara 1 lott.
Lycka till!
Ovanstående är kopierat från En kopp kaffe.

I morse gav vi oss iväg tidigt till vår husläkare. Jag misstänkte att jag hade blåskatarr och ville få nåt gjort åt det. Med mej hade jag ett kissprov och vi var bland de allra första som kom. Skönt, för det är inte så festligt att vänta och vänta som vi gjorde sist, när jag skulle kolla att min blodpropp efter semesterresan hade försvunnit. Man hade ändrat öppettiderna så vi var på plats klockan ½8. Det gick rätt snabbt undan och jag fick ett recept mot besvären. Mina misstankar var rätta.
Som vanligt efter läkarbesöken, så gick vi till Fahlmans konditori och åt frukost. Thé och en fin ost och skinkmacka blev det. Smakade alldeles utmärkt. Vi satt kvar och tog en god bulle också, tills butikerna öppnade för dan. Det satt en dam vid sidan om oss, som kom väl ihåg mej och min affär. (Det är snart 20 år sen jag stängde) Hon berättade att hon hade köpt en ljusblå kjol av mej till sin utställning för alltså många år sen.

 Det här fotot kopierade jag från Google

Så gick vi ett tag på stan och tittade sen tills affärerna öppnade, så vi kunde gå till Apoteket. Träffade en tjej som har en thébutik här och en i Stockholm och en i Malmö. Hon tyckte att det är så trevligt i Helsingborg, för här kommer folk och pratar med henne på stan. Det gör man inte i de andra två städerna. Vi hann inte mer än gå cirka 10 meter, så stannar det ett fruntimmer och tjoar. Dej känner jag igen. Du hade en affär förr. Jo! Det stämmer! Tyvärr kunde jag inte känna igen henne. Men det händer ofta att folk fortfarande stannar och hälsar och berättar om sina inköp hos mej. Det känns faktiskt rörande att man tydligen satt spår i folks medvetande.


Så gick vi vidare till en specialbutik, som säljer allt möjligt inom sjukvårdsgrejor. Där köpte jag ett par stödstrumpor och sen blev det hemfärd.

Sibbelin bjöd på lite lunch och så skulle jag ta upp och visa de nya stödstrumporna. När jag skulle visa dom för honom, så såg jag bara EN strumpa. Jag ringde till butiken och berättade att det bara var en enda strumpa i förpackningen. Skulle priset bara vara för en strumpa? Jag har då aldrig köpt strumpor annat än i parvis. Det är klart att jag slängde mej på telefonen och berättade det. Så konstigt sa tjejen jag pratade med. Det ska vara ett par. Men kom ner när ni kan, så får du ett helt par. Tack! sa jag.


Det här fotot kopierade jag också från Google.

När jag precis hade lagt på luren, så kände jag nåt konstigt under min ena fot. Det var STRUMPAN som fattades. RIDÅ!!!! Jag fick ringa flera gånger, för antingen var de upptagna i butiken eller så var telefonen upptagen. Så småningom kom jag fram och fick berätta att jag hade haft fel. Det var ju bra att du ringde sa hon och sen var vi kompisar. Strumpan låg på vår mörka matta och jag hade inte tittat efter. Så snopet!


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 

19 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Så kul att de känner igen dej! Snopet med strumpan....Det är bra när man får rycket RANTAFEJ!Kram!

sofie sa...

Hejsan! Fin blogg! Hoppas allt e bra med dig ;)

Yvonne :-) sa...

Fel kan alla göra,jag tyckte att du var ärlig som ringde och berättade att du hittat strumpan.
Kram!

Siita sa...

Hejsan. Jag är inte med i tävlingen för jag använder inte krämer. Kram

Margit sa...

Ja så tokigt det kan bli..strumpan som låg på mattan!! TUR att du upptäckte den...så slapp ni åka och byta...
Hoppas att dina kissbesvär blir bättre nu, när du fått medicinerna.
SÅ MÅNGA som kände igen dej..sen du hade firman!! Måste kännas kul!!!..Att vara "en sådan kändis!"
Ni har väl fått snö därnere också..precis som vi...???
Kram till dej och Bert!! Från oss...Margit o Lasse.

Sussi sa...

Men vad kul att folk fortfarande känner igen dig efter så lång tid. Då måste du verkligen ha gjort intryck på dom! Vilket minne folk har dessutom ;)

Vilken tur att du hittade strumpan så fort. Så du inte gick ner till butiken, fick en ny och sen hittar den första på mattan efteråt!

Det verkar ha gått bra med bilderna idag :)

Kramisar

Nett sa...

Kul att du vill vara med, 2 lotter till dig :)

Fenixmonas sa...

Oj, som det kan bli...hihihi...Lite fel med min bosättning blev det också för jag bor i uddevalla, inte i trollhättan...där har jag inte varit på de senaste 10 åren tror jag...hehehe...Kramiz

Anonym sa...

klart att de ´minns dig du är ju så karismatisk,snäll o trevlig. haha bra att du hittade den andre strumpan
kram

Frogprincess sa...

Men visst är det lätt att överreagera och tro att något är fel och så upptäcker man sitt misstag.... tur att ni inte han åka dit och hämta nya strumpor först och komma hem och hitta strumpan sen.
Svar: Jag har inte haft några problem att sätta in de (få) bilder som jag har haft inne på bloggen. Hoppas att det bara är tillfälligt strul du råkar ut för.

Fenixmonas sa...

Godmorgon vännen! jag gör mina tavlor också och de är inte på duk! hehehe...Kramiz

Sussi sa...

Hoppas blåskatarren går över fort. Glömde skriva det igår ;)

Sv. Det skulle ju vara underbart om man hade möjligheten att bo utomlands på vintern. Nåt varmt härligt ställe :)

Kramisar

Anniepie sa...

Haha så det kan va! XD hade ju varit väldigt konstigt om det bara var en strumpa i när du köpte dem! :P Ha en bra dag nu. :) Kramar!

Anonym sa...

det var inte ironiskt. du är en fantastisk kvinna (fråga sibbe). du haar hjärtat där man ska o så gillar du ju mig också :)
kram

Daniel sa...

Inte alla som lika ärlig som du!:)

Nett sa...

Tack för den kommentaren :) Värmer netts hjärta! Hoppas att du får en fin kväll.

Anonym sa...

sug åt dig för det är ju sant
kram

diana sa...

Oj, vilken miss. Mysigt med caféfrukost. Den tävlingen är jag också med. Vad kul att du blir igenkänd så. ;)

Gun sa...

Vad roligt att du blir igenkänd efter så lång tid, men din butik var säkert jättepopulär, och du också kan jag tänka mig.:)