fredag 27 juni 2014

BÄTTRE UPP.

Jag hade fått ett uppdrag att skriva lite om poker, men det var inte här, utan i min reseblogg. Så jag tog bort hela inlägget, eftersom det dessutom var gjort lite för sent. Jag gissar att det inte är nån som är speciellt intresserad av att veta hur man spelar poker ändå. Så vi stryker ett streck över det hela.

Annars var jag nere på stan idag. Först ett tag hos Siv på Combinashop. Sen behövde vi ett par nya brickor att ha i knät, när vi käkar på balkongen. Jag hittade en sort, som jag gillade. Men innan jag hittade de här, så hittade jag våra kompisar Kristina och Lasse vid en soffa. De hade varit på stan och ätit lite. Nu fick vi oss en pratstund igen.
Det lustiga var, att Sibbe lagade till ett par fläskfileskivor till oss var till middag och en sallad som var lika färgrik som brickorna. Så du kan se min portion här. Det gick alldeles utmärkt att sitta med dem i knät, när vi åt. Vi har ju inte nåt balkongbord, förutom att vi har en "huggkubbe" i ena änden, så Sibbe kan lägga sina saker där.
Ett fint citat från Facebook.


♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Käck lösning med brickorna på balkongen! Här har vi nu tre olika bord att välja på...och två uteplatser, som verkligen har använts flitigt denna sommar! Kramiz

Ama de casa sa...

Smart lösning! Snygg bricka också :-)

badtant.bloggo.nu sa...

Fina brickor. Rätt så smarta för nu kan ju ingen se hur mycket man ät.
Ha en fin helg.

Anonym sa...

Kväller,,Oki,då överraskade du med dina kunskaper..Vi har en liten Leo i familjen,som jag grattat i dag..Haé Kram.

Anonym sa...

Kväller,,Ja fy bubblan för att flytta,,så mycket prylar som kommer fram då,,känner i ryggen nu,,de större möblerna flyttas i morgon,då vi har en bil med skåp,,behövs nu i regnet..Jag blir i Uppsala hela veckan,passar barnen medans föräldrarna jobbar..Vår Leo bor i Gävle,träffar honom om några veckor..Haé Kram.

TantGlad sa...

Det var då smart *ler* Maten ser god ut och jag blir nästan lite hungrig här på morgonkvisten.

Nu hoppas jag på att du får en fin toppendag och söndag.
Kramen från mig!

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna söndag! Kramiz