tisdag 10 juni 2014

NÅGRA BILDER FRÅN SEMESTERN.


 När vi kom till hotel Rosa del Mar i Palma Nova, var inte vårt rum ledigt till inflyttning förrän klockan 2. Vi var på hotellet klockan 12. Så det blev att underhålla oss på annat håll i stället. Vi behövde ju lite lunch under tiden, så vi gick till ett av våra favoritställen, Blue Bar. Därifrån han man denna fina utsikt över närmsta badstrand.

 Son Matiasstranden. Av en anledning, som jag kanske kommer tillbaka till, så blev det inte av att vi gick hit för att bada nån gång under de fjorton dagarna vi var här.
 Den här springvattenanläggningen är det första man ser när man kommer till hotellet.
 Hotellet är nyrenoverat och ombyggt i rummen till oigenkännlighet. Men det var inte nån anledning att tjura för den skull.
 Tjusigt badrum, där man har tagit bort badkaret, som tur är. Vi gillar inte halkrisken i ett sånt.
 Detta är utsikten från vår balkong. Det finns en härlig pool, som vi brukade bada i.
 Man har gjort fint i den övre delen av anläggningen också. Man kunde ligga i såna här solsängar och dra för draperierna om man ville.
 Så måste jag visa hur det ser ut på serveringen till Loro Verde. Jag visade ju i en lite tidigare blogg, hur det såg ut där 1980, då vi var där för första gången tillsammans.
 Här ser vi ut över havet från Loro Verde.

 Nu är vi på The blue Bar. Det stället är bland våra favoriter. Här har vi beställt en kanna Champanjesangria, som smakade gott. Vi ser ut över Son Mattiasstranden.
Det blev mat också, men nog ser det svalkande och gott ut med den här Sangrian?

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder - jag förstår att ni trivs där - kram/Mi

Fenixmonas sa...

Ser att ni haft det fint! Gott att komma bort från hemmets väggar emellanåt! Vi tog en kortsemester upp till Brålanda en helg, inte heller dumt. Kramiz

Ama de casa sa...

Vad fint ni bodde - ett rött handfat och allt :-)