måndag 16 juni 2014

NU ÄR JAG I DE GAMLA SPÅREN IGEN.


Jag var i kontakt med doktorn i dag och undrade om mina mediciner. Huvudet hade jag ju ont i förut och jag misstänkte att det var en av medicinerna, som var orsaken. Jag fick besked om proverna, som jag hade tagit var helt OK. Det var ju lugnande. 

Han sa, att kroppen vänjer sej vid medicinen, så att man slipper huvudvärken. Jag har tydligen redan vant mig, för jag har inte haft ont i knoppen idag. Tack och lov!

Jag har inte varit ute nåt i dag heller, trots att det har varit rätt fint väder ute. Vi åt lunchen på balkongen förstås. Det är inte så fint där längre.
Våra penséer har tappat huvudena rätt mycket, så vi får väl ge oss iväg att köpa nya blommor. Jag kände för en bild, så det blev en gammal. 
Det är verkligen vackra blommor, men de ser inte så vackra ut längre, på grund av blåst och regn. Får se vad det blir för några nya blommor. Jag gissar åtminstone att det kan bli pelargoner igen, för de är en av mina favoriter.


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Här blommar det så fint överallt men vi har ju vattnat hela tiden, för inte har det varit mycket vatten här precis...bara en lång sommar! Kramiz

Fenixmonas sa...

Det fanns varken gräs eller mur där ormen var så utan Bosse som såg den så hade jag trampat på den.

TantGlad sa...

Penseer är fina blommor men tyvärr blir dom ful en bit in i sommaren.
Pelargoner är vackra tycker jag åxo.
Önskar dig nu en fin och skön dag!
Kramiz!

Ama de casa sa...

Skönt att proverna var bra och att huvudvärken är borta!
:-)

Jenfan75 sa...

Ja här har jag inte satt ut några blommor.. Dom hade frysit ihjäl nu..