fredag 27 juni 2014

INGET NAPP AV TOMATER.

Idag begav vi oss till Ängelholm. Förra året var vi vid Brännborns och utanför där stod det en tjej, som sålde tomatplantor med massor av tomater med både kart och mogna. Jag kom på det och tänkte att vi skulle försöka med det i år också.
             
Bilden visar hur fina tomaterna var och de var gudomligt goda. Så visst var det anledning att försöka skaffa en sån kruka i år också.

Men när vi kom dit, så fanns det ingen som sålde tomatplantor. Vi blev naturligtvis besvikna. Men det blev ett besök på Brännborns i stället. De har en stor klädesaffär både för herrar och för damer. Sibbe hade förslagit att jag borde ha ett par röda byxor. Jag hade inte själv tänkt mej det. Det fanns ett par på rean, som jag kunde komma i och de satt bra också. Så det blev köp av.

Sen åkte vi hemåt igen, för det fanns stora svarta moln på himlen. Så började det regna och åska också, så det var ingen anledning att stanna kvar.

Väl hemma parkerade vi bilen i garaget och gick hemåt över torget. Där satt vi ett bra tag med varsin glass igen.
         

Solen sken och det kändes gott, men plikten kallade, så vi gick hem. Baloo hade redan kommit, men han låg och sov i vårt sovrum och hörde inte ens att vi var där. Lite senare gick jag ut med honom på promenad.
Men då var han inte på humör att busa alls. Utan han gick lugnt och sansat med mej hela tiden. Nu har klockan blivit över tolv, så det är lika bra att sluta nu.

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥ 
 

7 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Synd att du inte fick någon tomatplanta, men de finns att få tag på fortfarande på många plantskolor. Ingen åska eller regn här igår, men det lär komma regn denna helg. Kramiz

Anonym sa...

Mors,,Synd på Tomaterna,,,Lite grått här just nu och svalt..
Hoppas att du slipper värken nu då..Haé Kram.

Ama de casa sa...

Haha! Vilken BRA vakthund ;-)

Anonym sa...

Hejsan,här regnar det just nu...
Hette inte lilla Fridolfs fru Selma,ett rivjärn var hon väl..
Oki,hoppas ni får tag på dessa tomater..Ha´e Kram.

Polargrevinnan sa...

Du får väl göra någon utflykt till
någon trädgårdsmästare och se om de har tomatplantor - just en sådan du hade i fjol. Det är trevligt att plocka en tomat och direkt in i munnen. Som godis men nyttigare.
Ha en trevlig helg.
Kram Viola

Ma sa...

Synd att Du inte kom hem med någon tomatplanta, men Du fick ju i alla fall nya byxor. Vilken vakthund Du hade hemma som inte ens reagerade på att Ni kom hem...

Veiken sa...

Vilken otur med tomatplantorna. Får man verkligen vara hemma när det kommer kunder? ;) En Magnum är ju en bra tröst! Kram