söndag 15 juni 2014

SLUT PÅ DET ROLIGA.

Det har inte blivit mycket gjort den här helgen. Ingen av oss bryr sej om fotbollen där långt borta i Brasilien och något annat program på TVn lockade inte heller. Så jag började virka på en sjal, som jag har provat på flera gånger tidigare. Beskrivningen är lite svår att förstå och det sista varvet jag virkade blev fel igen. Så jag får repa upp lite i morgon.

Just nu mår jag lite bättre, men har haft ont i skallen mest hela dan. Det är en av mina mediciner, som har som följd, att man kan få huvudvärk. Och en sån huvudvärk sen. I morgon bitti ska jag ringa doktorn och höra om det går att byta ut till en annan medicin. Hoppas att det går, för det är inte kul att känna sig så trött, som jag gör.

Det har blivit lite gnäll de senaste inläggen, men jag hoppas att jag kan få nåt trevligare att skriva om i fortsättningen.
Den här vikingahjälmen tyckte jag var imponerande. Den skylten såg vi den dagen vi var uppe i Magaluf, den första söndagen, då jag hade ont i min vänstra vad, när vi gick dit upp.
Jag glömmer inte när jag fotade en åsna här för flera år sen. Åsneföraren ville ha betalt, men jag hade inte nån växel, så det blev inte nån peng till honom. Jag lyckades se den här åsnan, när de just hade gått förbi oss och jag kunde inte låta bli, utan fotade den. Kanske det var densamma, som förra gången?
Vi har ju ett par ställen, dit vi brukar gå att äta. Här är vi hos Godfathers, också en favorit. De brukar ha svenska flickor som serverade och det var inte nåt undantag den här gången heller. Paellan var supergod.
Här är tjejerna som brukade servera på kvällarna. Vi var ju tvungna att gå ut att äta, trots att jag skulle vila. Då passade det här stället bra, för det var inte så långt dit.
Första dagen tog jag det här fotot på denna läckra lekplats. Där brukar det alltid vara fullt av barn.
När jag satt nere vid poolen en dag, så fotade jag den här fasaden. Det är vår balkong, som det hänger nåt rött ifrån.
Den här vackra hibiskusen blommade intill hotellets entré.
Detta är den stiliga foajén, där vi fick sitta och vänta länge på transferbussen. Vi till och med la oss ner i varsin soffa och somnade.
Detta är en genomgående prydnad på hotellet. Man använde sig av ringformarna på flera ställen.

Nu har det blivit lite resor igen. Jag kan ju inte låta bli berätta om vad vi hann med.Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Margit sa...

Tittat och läst! Jobbigt att du inte mår rikrigt bra! Ja visst jan det kanske vara biverkan..av nån medicin...Kramar!!Ha de!!

Maria sa...

Å så tråkigt att du blev sjuk på er resa, ja det är ju tråkigt var det nu än händer men lite extra när man är borta. Skönt att du känner dig bättre hoppas nu du får rätt medicin och slipper ont i huvudet. Gott att du blev ordentligt omhändertagen.
Kryapådig kramar

Anonym sa...

Det är klart att man ska utnyttja hotellsofforna. En gul hibiskus. Snygg. Givetvis får man gnälla ibland. Biverkningar är ett gissel innan man träffat rätt. En del har tur första gången. Förhoppningsvis finns det en annan tablett. Metod två är en medicin mot biverkningen. Metod tre är att det tar ett tag innan kroppen vänjer sig. Hoppas det löser sig för dig i veckan. Tufft att ha det så. Lerdala. En ort jag känner mycket väl till. Mina svärföräldrar köpte ett radhus där efter att de sålt sitt hus och sin gård i Berg. Min fru har alltså växt upp i trakterna. Min svärfar bodde i Timmersdala när han blev änkeman. Solveigs storebror tog över gården i Berg. Kram Bosse

Nett sa...

Jag har heller inte gjort mycket i helgen, har jobbat 6 nätter av 7 så kroppen var slut. Ja man är inte 20 år längre det känns. Hoppas att du kan byta ut din medicin så du slipper huvudvärken. Kram

Ama de casa sa...

Jag tittar lite på fotbollen. Spanien gick det ju inte så bra för, men jag har satsat fem euro på fyra lag, så jag har tre lag till att heja på :-)

Fenixmonas sa...

Så tråkigt Gilla att du inte mår bra. Tyvärr är det ju många mediciner som har biverkningar...Fina bilder från er resa. Kramiz

Veiken sa...

Jag hoppas att din huvudvärk har lättat nu alternativt bytt medicin. Det är inte roligt alls med huvudvärk!
Vi har fortfarande ett strålande väder - undrar hur länge vi får ha det kvar! Kram