onsdag 11 juni 2014

KATMANDU

Hade det inte varit för att vi hade sett det här förut, så kunde vi ha blivit ordentligt förvånade.
 Var nånstans kan man se en sån här figur klättra upp för väggarna på ett hus?
 Inte vilket hus som helst var det ju inte. Det heter Katmandu.
 Vi var i Palma Nova och skulle upp mot Magaluf en dag för några år sen. Först blev vi förbluffade och trodde att det hade varit en lokal jordbävning, eftersom huset stod uppochner.  Det hade varit invigning av byggnaden dagen innan. Den var alldeles nybyggd och ville ge sken av att den hade slagit runt.
 Då gick vi in i huset och tittade. Där fanns en restaurang och bar i bottenvåningen och man hade byggt en gång, så man kunde se olika saker i skräckstil. Det tittade vi inte på den här gången. 
Och nu är vi ju så vana,att vi inte bryr oss längre. Nåt senare år gick vi förbi här igen och då föll jag plötsligt till marken utan att ha snubblat. Det stod ett par poliser vid sin bil en bit därifrån. De kom springande med en gång, innan jag hade hunnit resa på mig ens och frågade om de kunde hjälpa till. Det behövdes inte alls.

Idag vet jag bättre, för jag hade drabbats av en TIA, som läkarna säger. En typ av en mycket lätt stroke. Men jag var ju pigg som vanligt och uppförde mej inte konstigt alls. Det har hänt mig både förr och senare, utan några biverkningar. Så vi gick bara vidare upp till Magaluf den gången. 

Vi gick förbi här i år igen och gick upp till Magaluf och åt lunch. Skillnaden var bara att jag hade mycket ont i min vänstra vad och kunde inte riktigt känna var i vaden det onda kom ifrån.

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

3 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Usch då lät inget vidare det där. Kanske en propp i benet, det fick Werona efter flygningen till Italien för några år sen. Kramiz

Veiken sa...

Oj, får du ingen blodförtunnande medicin för dina tia attacker? Tänk att Mallorca har blivit så populärt igen. Det ä så fint där! KRamar

Ama de casa sa...

Fy vad läskigt att drabbas av en TIA sådär. Jag antar att fortsättning följer...

Vilket läckert hus!
:-)