lördag 7 mars 2015

FESTIVAL PÅ FESTIVAL

I går var det ju Let´s Dance. Det är ett av våra favoritprogram. Jag brukar ju sitta och handarbeta i TV-soffan. I går med. Men programmet lyckades nog att kollra bort mig.

Jag höll på att montera en stickad tröja, men inte förrän programmet var slut, kom jag på att jag hade sytt ihop delarna fel.
 Det här är rätsidan på arbetet.
Och detta är avigan. Jag hade alltså inte sytt ihop ärmarna var för sig, eller kroppsdelarna heller. Utan jag hade sytt ihop ärmarna med respektive framstycke och bakstycke. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

Så idag under Melodifestivalen har jag hållit på att sprätta upp allt utom axelsömmarna, för de var sydda rätt. Det var minsann inte lätt att se, vilka trådar jag skulle ta upp, eftersom jag hade sytt ihop med samma mörka tråd, som jag hade stickat tröjan med. Det tog hela kvällen och det är inte ens helt klart. 

Vi var ju tvungna att se på Mellon i kväll, eftersom den sändes från Helsingborgs Arena och vi var nyfikna på, om vi skulle känna igen nån i publiken. Inte då! Man visade inte mycket publikbilder alls.             http://www.hd.se/noje/2015/03/07/kvinnaboske-tog-sig-till-final/
Bilden här har jag lånat från Helsingborgs Dagblad och om du klickar på den kan du se vad de skriver där om Mellon.

När jag var ute med Baloo sena kvällsrundan, kom det en familj med tre barn. De hade varit på Arenan och tittat på festen. De hade haft väldigt roligt. Baloo ville som vanligt hälsa på dem, som hälsade på mej. Så det blev ju lite snack och när Pappan frågade vad vovven heter och jag sa Baloo, så blev han nostalgisk och sa, att han hade haft en Golden Retriever, som också hette Baloo. Så hela familjen började nästan vilja ha en Berner Sennen. 


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

siitawelamsson sa...

God morron Gilla. Har man inte arbete så gör man sej. Det har hänt mej med fler än en gång med. Jag syr också med samma garn som man stickat med. Ha det bra denna söndag. Kram

Ama de casa sa...

Hoppsan som det kan gå! Men den blir nog superfin när du får ihop alla delarna rätt :-)

Anonym sa...

Jaha du,så kan det gå när Tv ögat är på,hoppas du tog bort rätt tråd..
Hundar kan vara en bra kontaktskapare..Jag kollade på vasaloppet,blev nästan ett Norskt mästerskap..Haé Kram.

yvonne sa...

Oj oj! Du skapade dej mer jobb!! Ja idag är det Internationella Kvinnodagen Grattis till dej! Kram!

Anonym sa...

Ja så sant..Jag gjorde så det räcker till både lunch och middag i dag..Haé Kram.

yvonne sa...

Nattikram till dej!

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Måndag igen, men en arbetsfri sådan: :)
Vilket merarbete du fick!

Anonym sa...

Hejsan..Ja denna rebus var kanske den svåraste jag haft,,tror att Mr Google fick vara med o hjälpa till vid lösningen..
Här är det en strålande vårdag,njuter..Haé Kram.

Anonym sa...

Ja nu går jag och väntar på Tranan och Tofsvipan,,jag har inte vår förrän jag sett dom..Haé Kram.

yvonne sa...

Det blir räfsat!! Kram!

Ama de casa sa...

sv: Vi hade en helt UNDERBAR resa. Skidåkning är inte allt, det var kul att bara träffa alla igen. Och vi hade dessutom en hel del bra skidåkning, trots allt :-)

PS: För att få till "kringlan" över n-et i Mañana. Innan du trycker in n-et, tryck på "alt gr" (till höger om mellanslagstangenten), samtidigt som du trycker på tangenten med kringlan (bredvid å). När du sen släpper tangenterna och därefter trycker på "n" så kommer kringlan ovanför :-)