lördag 15 juni 2013

På besök i kolonin och där träffade vi Baloo .

På förmiddagen idag var vi på Väla i några ärenden. Sen satt vi på Schillers konditori och åt macka och drack kaffe vid lunchdags.

Jag hade fått för mig att skaffa en ny färg på läppstiftet och hade tagit med mig ett färgprov, som jag tyckte såg bra ut. Hittade och köpte ett stift. Men när det hamnade på läpparna var det inte den strålande färgen jag hade trott, för eftersom mina läppar går i en aning blått, blev det förstärkt av läppstiftet. Så jag får väl vänta och se om jag hittar nåt bättre så småningom.

När vi hade kört hem och lämnat våra saker,  tog vi en sväng till Sibbes dotters koloni. Vi hade med oss några munkar att njuta av till kaffet. När vi kom hörde Baloo, när vi pratade, så han mötte oss vid grinden med viftande svans. 

Så rusade han in i trädgården och hämtade sin repknut och ville leka dragkamp med mig. Han morrar som bara den och ruskar på huvudet, när man leker, så det är ju tur att man känner honom, så man inte blir skraj. Vi höll på ett bra tag, men det var bara jag som dög som lekkamrat. 
 Så småningom kom Matte också och han hörde på hennes steg i grusgången att det var hon, så han flög upp och rusade till grinden med viftande svans och välkomnade henne.
 Nu kan man se henne skymta utanför staketet och han är överlycklig. Så blev det kaffe med nämnda tilltugget, och han la sig till rätta i gräset, där han brukar vistas mest hela tiden.
 Han är en riktig latmask och ligger och sover för det mesta. Det gör han hemma hos oss också, men då blir det på golvet i vårt sovrum.
Men nu sover han inte, utan är pigg och glad, för att Matte, hans älskling kom. Vi hade gott väder nästan hela tiden, men så började det att blåsa upp, så det blev svalare och vi bröt upp och åkte hem. När vi väl hade kommit hem började det regna riktigt ordentligt och Oskar var ute och gick nånstans och dundrade med Tors hammare.


Dagens Citat: 
Hinder är vad du ser, 
när du tar bort ögonen från målet. 
Okänd.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥


3 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Fick besök av min äldsta dotter igår o hennes pappa. dom hade varit i Lindesberg o bytt bil åt henne. Så fin så. Baloo är också så fin. Kram

Fenixmonas sa...

Här hade vi ett rejält åskväder igår kväll med ett ihållande störtregn.
Ingen kan visa sin glädje så tydligt som en hund! Kramiz

Fru Filosofi (Jess) sa...

Å vad härliga bilder på vovven =) mysig en. =) Vi planerar hund, men det dröjer nog lite =)