fredag 28 juni 2013

Sista dagen.

Idag var det sista dagen, som min son och svärdotter var i stan. De hade tagit sig en långpromenad över Landborgen, som en promenadväg ovanför stan kallas. De gick alltså från centrum i Helsingborg ända ut mot Sofiero och tillbaka. På tillbakavägen badade han i havet, det vill säga Öresund. Men hon avstod från sådant vansinne. (Tycker jag, för det är så kallt i vattnet). 

Vi hade bestämt möte nere vid hamnen, för att kunna ha lite trevligt tillsammans för sista gången den här gången. När vi kom dit klockan 5 i 2, så var de inte synliga, så vi gick en liten bit till, för att se om de syntes vid hotellet. 


Ringde, men telefonerna ville inte riktigt med oss. Det var så svårt att se på displayen på grund av solen. Till slut fick vi kontakt och satte oss vid en servering tillsammans vid Hamnkrogen som ligger intill hamnbassängen. De tog sig en lunch och vi drack varsin öl. De hade kommit dit ett par minuter före 2, så vi hade gått om varandra.

 Det här är alltså min yngste son, som verkligen ser lite lurig ut på den här bilden. I bakgrunden ser man en Helsingörsfärja.
Så sitter min svärdotter och ser också lite smålurig ut. Tyvärr blev mina bilder inte så bra idag. Men å andra sidan brukar jag ju sällan sätta ut bilder på de mina. Vi hade riktigt trevligt igen, tills det var dags för dem att hämta sina väskor på hotellet och hinna innan tåget skulle gå klockan 4. Det blev adjökramar och hej till nästa gång, som nog inte dröjer så förfärligt länge till.

Sen tog vi bussen hem och beställde varsin kebabtallrik på Pizzeria Bomb. Till dem drack vi vanligt vatten. Kebaben var god och vi blev jätte-mätta, för det var inte riktigt klokt, så stora de var. Bilden blev jag tvungen att beskära, för jag tog den i vintras och det låg fullt av snö utanför Pizzerian.

Mätta och belåtna gick vi hem och tog oss en kopp kaffe och sen blev det en liten sovstund, för vi vaknade så tidigt i morse att vi var rejält trötta. Sen blev det mest slappande. Jag satt vid datorn och läste och Sibbe satt vid TVn och tittade. Det har inte varit speciellt bra program i kväll vad vi tycker.


Dagens Citat: 
Demokrati är det samhällssystem 
där du säger vad du vill
 och gör som du blir tillsagd. 
Gerald Barry.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Jag var dålig natten till igår, så jag kröp under täcket redan 21.10. Med den saken att jag vaknade före 5 idag. Synd att de dina inte kunde vara hos er längre. Trevlig tid iaf. Kram

Fenixmonas sa...

Trevligt hade ni men tiden blir alltid alldeles för kort när det är trevligt! Idag åker vi ut till pappa...Kramiz

Veiken sa...

Underbart är kort - men man kan ju upprepa det många gånger! Dom lämnar ju alltid minnen kvar, som man man njuta av! Kram

ansepanse sa...

vad trevliga de ser ut, både sonen din och svärdottern
vilken tur att du beskar bilden :) hade sett konstigt ut med snö nu i juni :)
nej, några bra tv-program så här på sommaren är det svårt att hitta
kramar

Ma sa...

Det verkar som Ni har haft det jättetrevligt. Kul att få se bilder från besöket av Din son och svärdotter..