måndag 21 november 2011

En dimmig och kolossalt lång måndag.

 Det har varit ytterligare en dimmig dag, så vi har stannat hemma och bara tagit det lungnt. Det har inte blivit så mycket gjort, mer än att jag har städat lite kring mitt skrivbord och bara småpysslat.
 Eftersom jag är en flitig läsare av det mesta, så kan jag ju inte låta bli att visa vilka som fick Augustpriset idag. Klicka på HD-logon, så får du veta allt.
Så passar jag på att skriva lite om Viveca Steens bok I Grunden Utan Slut. Det är en kriminalroman från Sandhamn. Jag berättade lite om den tidigare. Men nu har jag läst ut den.

Det är hennes tredje bok i serien om krimialinspektören Thomas Andreasson och juristen Nora Linde. Den första boken blev ju filmad av TV4 och visades som en serie under namnet Morden i Sandhamn.

Det har försvunnit en ung flicka i Sandhamn och Thomas deltar i sökandet, som blir svårt eftersom det är stormar och regn, så man ger upp och tror att flickan har drunknat. Men man hittar så småningom en djupfryst arm nedgrävd och tror kanske att hon fortfarande lever.

Man får vara med om äldre tider också, så att man så småningom får klart för sej vad som hade hänt. Historien avslöjar jag inte, mer än att den är spännande och att jag verkligen rekommenderar boken till läsning.

Dagens Citat:

Män beundrar gärna duktiga kvinnor

bara de inte är i samma bransch.

Sickan Carlsson.
*************************************************************** 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

9 kommentarer:

paloma sa...

Gokväll i stugan.. det har kommit många bra böcker nu..skall köpa lite till jul helgen och önska i julklapp..älskar läsa! Vi hade kanon väder i dag.. men tyvärr har min dotter fått vattenkopper! så inte mkt njutning av vädret här inte..:( Hoppas ni haft en bra helg ! kram

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna tisdag! Ibland är det gott att bara få vara hemma också...Kramiz

biggan sa...

skönt att ta det lugnt med, ja den filmen såg vi, fast det var ju serie då, hoppas dom gör mer film om dom böckerna, väldans bra var det kram biggan

Sand mellan tårna sa...

Jobbigt med sån dimma. Man blir ju så trött av sånt väder.
Kul med dina boktips, den ska jag nog införskaffa. Älskar ju att läsa och har alltid en bok jag läser så tips tas tacksamt emot.
God morgon!

Nett sa...

Det var en lång Måndag här med, men mest för att jag var i full fart hela dagen. Idag skall jag däremot ta det väldigt lugnt. Ha en fin Tisdag. Kram

paloma sa...

Tittar in och ser att allt ok! KRAM OCH skön tisdag..

Nett sa...

Javisst är det ett bra tips, men jag har inte gjort den själv, den finns att köpa på lagerhouse :) Kram

Siita sa...

Hejsan. Här tittade solen fram igår, men inte idag. Disigt o regnigt. Kram

carinasjolund sa...

Dom böckerna håller jag på att läsa för tillfället. Såg oxå serien när den gick, men jag tror böckerna är 10 gånger bättre :)
Kramen♥