måndag 7 november 2011

Slö måndag.

Idag har vi bara slappat igen. Det har inte varit speciellt roligt väder. Det har varit grått och inte inspirerande att gå ut. Vi har ju inte haft nån Baloo, så vi behövde gå ut med honom. Det är ju för dåligt att vi inte promenerar själva. Så blev det idag i alla fall.
Dagen har för det mesta tillbringats framför Tvn med inspelade program. Men mot eftermiddagen ringde telefonen och det var Sibbes yngste bror, som hade varit på lägenhets-visning med sin fru.
Det måste kosta en hel del att köpa nåt nytt, men de har en villa, som de har haft i många år. Och åldern tar ju ut sin rätt, så de vill inte behöva hålla på med att rensa trädgården. Dessutom är det för stort sen deras båda barn har flyttat hemifrån och skaffat egna familjer.
Sibbe hade precis gett sej iväg får att handla på Hemköp, så han var inte inne när de kom, men kom lite senare. De hade tittat på två olika lägenheter, men det var bara en av dom som de var intresserade av. Den kommer att bli bra mycket mindre än deras stora hus på 220 kvm. (Tror jag det var). Men den såg mysig ut på bilderna och på ritningen över den.
Sen har jag suttit vid datorn och försökt renskriva färdigt min dagbok från Rhodosresan. Men än är den inte riktigt klar. Kika in på länken, så kan du se vad som hände på ett ungefär på Rhodos. Här ser du i alla fall en bild därifrån.
Jag försökte skaffa mej lite underlag också till att börja pilla med mina pärlor igen. Man behöver lite inspiration ibland för att komma igång. Kanske nåt i den här stilen.
Eller nåt sånt här. Jag gör ju på känn och inget brukar bli som nåt annat.

Dagens Citat:

Livet måste levas framifrån

men kan endast förstås bakifrån.

Sören Kirkegaard.
**************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

7 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Hoppas du kommer igång med smyckena då. Här är kallt ute idag, bara +1 grad. Kram

Fenixmonas sa...

Du är ju så duktig med smycken!
Vi sålde ju vårt stora hus o flyttade till lägenhet för 9 år sen, det blev en stor omställning från 250 kvadrat till 93, vi skänkte bort tre fjärdedelar av vårt hem.
Jag ska be någon kolla på Apoteket idag om Hirudoiden är receptfri...det var den inte förr i alla fall. kramiz!!

Sand mellan tårna sa...

Skönt ibland med en slappdag, särskilt om vädret inte visar sig från sin bästa sida. Då kan man sitta inne med gott samvete.
Åh så du gör smycket med pärlor. Kan du inte ligga in lite bilder på det du gjort? Skulle vara roligt att se.
God morgon!

paloma sa...

Vad fint du smyckar! jag har verkligen tummen mitt i handen vad gäller sådant! Vad fin han är vovven! hoppas du får en fin dag kram ds skulle mer än gärna bo i ett hus! Det har varit min högsta dröm sedan jag var barn!DS

Nett sa...

Vilka fina smycken du sitter med, sådant hantverk :) Hoppas att du får en fin Tisdag. Kram

carinasjolund sa...

Visst är det skönt med dagar då det inte är en massa måsten :) Men hur många finns det egentligen av dom???
Söt bild på vovs :)
Kramen♥

Agneta sa...

ja, det där med köp av bostad är ingen billig affär precis. Min syster har en egen mäklarfirma så ibland hänger jag på henne, o jisses vad mkt pengar!
Jag tycker att dina armband är väldigt vackra, gör lite halsband i den stilen med. Kul att du börjar hitta inspiraton igen..
kram