onsdag 9 november 2011

Garderobsinventering.

Jag har börjat höststäda en av våra garderober idag. Men det blev inte färdigt ändå. Det jag hann med var att städa undan, rensa ut och ställa i ordning våra saker där. En del blev kastat och en del blev sorterat till Pingtskyrkans Loppis i Helsingborg. Vi brukar åka dit, för att inte bara kasta bort sånt, som kan komma till användning för andra. Det känns bättre så.
Vi har alltså en stor garderob, som väl är, för det är brist på utrymmen till allt hos oss. På hyllorna här finns det alla våra fotoalbum, som jag faktiskt har scannat av, så bilderna finns i datorn också. Sen finns det en hel del pärmar med släktforskningsresultat, kursprogram med mera. Så har jag en hög med sånt som kan användas när man ska ge bort presenter.
På eftermiddagen kom Baloo också som vanligt. Så roligt vi hade åt honom. För Sibbe tränar ju hemma och idag blev det armhävningar. Baloo undersökte ordentligt vad han höll på med. Så Sibbe hade svårt för att hålla sej för skratt. Inte lätt när man tränar så.


Bilderna är lite suddiga, för dels rörde de sej båda två och dels hade jag bråttom att ta bilderna. Men jämför gärna Skåningens sida idag, hur en gammal dam kan träna. Hon ser ändå ut att vara äldre än Sibbe. Jag skulle aldrig utsätta mej för nåt sånt.

Dagens Citat:

Det samlas inte damm på dem,

som är ute i blåsväder.

Magnus von Platen.
*****************************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

13 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Godmorgon!
Bra att Sibbe tränar!
Det känns skönt när man har kastat allt "braattha" .Hittade du något som du kan ha till bloggänget att klä ut dej i?Ha en bra dag! Morgonkram!

Sand mellan tårna sa...

Här har munkjackor och lite tjockare tröjor fått börja ta mer utrymme och linnen/shorts fått försvinna bort mer men det används fortfarande då det är riktigt skönt i solen.
Jag ger också alltid bort kläder som är hela och rena. Bättre det kan komma fler till nytta.
Så go han är Balloo:)
God morgon!

Fenixmonas sa...

Ja, ibland behövs det ordentliga urrensningar i garderoberna! Vi har också EN sådan där stor kläskammare...här fanns inga andra garderober när vi flyttade in...Så vi har köpt själva och satt in i sovrummet...Det skulle inte fungera utan dessa här. Kramiz

Yvonne :-) sa...

Det var i inlägget om träning ger färdighet.Då var det bland annat Skruttmärta , Mita som hängde på att ha olika kläder Alltså bara på skoj. Grabbar var det ingen som vågade.. Du får kolla deras kommentarer.. Kramen!

paloma sa...

hahaha.. vad fin han är Baloo! vet hur nyfikna de kan vara.. de är underbara våra 4benta vänner! powerwalka det är som en väldigt rask promenad! Du rör både armarna och benen ordentligt! det är jätte skönt! Så kan du gå typ en halv mil eller vad du orkar! Jag har stavarna med mig.. det är jätte skönt.. kram

Yvonne :-) sa...

SkruttMärta säger att hon vill ha ballerinaskor och käckt nerhasade benvärmare till.
Och att ...hon har jag fixat nått att ha på skrulten till mej Har gjort ett fint glitterband med massa rosa fjädrar. Fjädrar anamma vad fint det blev.
Sicken otur jag hade var på loppis och hitta dom rosa men det var en som norpa dom. Säkert någon som läst om din utmaning.
Hitta på loppisen näbbkängor passa till mina benvärmare lite kallt med ballerinaskor.
Rackarns vad snygga vi kommer att bli. Lovikkavantar är okej.
Nu har jag fixat en cape som jag kan slänga över axlarna när kylan tränger på. Den är rosa för att matcha min andra mundering.
Mita: en rosa poncho till mig så den kan ju passa bra.Nånting nedtill kanske, prickiga långkallingar kan funka bra,sock i plast och toppluva. Så,nu är jag klar….Det var lite axplock över vad de andra ska ha på sig.. Kram!

Kort och Gott - Nillas Trädgård sa...

Javisst är det bättre att skänka bort sådant som andra kan ha användning för.
Ha, ha, de är underbara djuren. Jag hade en papillon och han var likadan. Skulle vara med och "hjälpa till" överallt :-)
Svar: Jag tog svininfluensasprutan men skulle nog inte göra det igen. Jag funderar över alla barn som fick narkolepsi + att det i dag är så många vuxna (inklusive mig själv) som senaste året beskriver sig som "ständigt trötta".
Ha en fin dag!

carinasjolund sa...

Här blir det lite si och så med urrensning! Men vad vovsen skulle fundera vad husse nummer två höll på med? :)
Kramen♥

Yvonne :-) sa...

Helt suverän klädsel.Va fina vi alla kommer att bli!! Karlarna kommer att stå i kö efter oss !! Ifjol du... då hade vi vinter vid denna tiden.Kram!

veiken sa...

Nu fick jag dåligt samvete. Här skulle behövas en röjning, men det kommer tid för det också :)
Svar: Du kan gå in och läsa veteranen.se utan att vara medlem.

http://www.veteranen.se/
Gör det. Det är mycket matnyttigt där. De inlägg jag skriver på min blogg kommer automatiskt in där. Fråga mig inte hur dom gör, men det funkar! Kramar

Yvonne :-) sa...

Va du gla över att ha en gubbe som handlar,lagar mat och tränar. Det är inte alla som har det.. Kvällskram!

Yvonne :-) sa...

Vi har varit tillsammans i 47 år ... Natti på dej!

Ama de casa sa...

Vi är också noga med att allt man slänger som fortfarande är användbart kommer till nytta. Här i Spanien ställer man dom påsarna vid sidan av soptunnorna, så är det väldigt snabbt gjort att nån kommer och hämtar dom. En gång kunde jag ge bort en påse till en "soptunnerotare" på en gång.