tisdag 29 november 2011

Kär och Galen!

Vi satt och tittade på Kär och Galen i kväll på TV och då kom jag att tänka på kroppsbyggare.

Den ene killen som ville gifta sej såg ut, som om han bar på en TV hela tiden. Både han och hans blivande fru tränar. Det syns. De vann i alla fall i kväll i tävlingen och fick gifta sig.

Men specialisten i mitt hem, som har tränat sin kropp, sen han var mycket ung, sa att man kan inte få en sådan kropp utan att ta anabola steroider. Det går inte att träna upp sej och se sån ut utan att använda sej av såna droger.

Gubben min har alltid tränat utan tillskott och annat skräp och vet vad han talar om. Och han ser verkligen inte sån ut.
På bara sånt sätt kan man inte se ut som den här killen ser ut. Gubben min har själv varit tränare till en kille som var rätt liten i kroppen från början, men han tog Stromba, en steroid och blev stor som ett hus på nolltime.

Steroider var inte förbjudna på den tiden, så killen vann sina tävlingar. Det skulle inte gå i dessa dagar, för sånt är förbjudet numera.
Men åtskilliga är de som äter så kallat kosttillskott och de innehåller såna saker som fortfarande är tillåtna.

Man kan ta ett exempel. En kille som har tränat länge och råkar bli dålig i sina leder och inte kan träna sej, blir jättesmal om sina överarmar, som har varit stora tidigare. Så går det onda över och för att bli som tidigare äter han kost-tillskott igen och plötsligt blir överarmarna stora igen på ingen tid.

Kom inte och säg att det inte finns nåt mysko i kosttillskotten!
Nog har vi väl läst om hur farligt det är med anaboler? Man kan bli knäpp i skallen, få farliga infall att slåss och inte kunna ha sex med mera, med mera. Man kan ju bli oförmögen att skaffa barn. Det finns åtskilliga saker att räkna upp, men nu får det räcka för idag.

Jag ville bara varna både killar och tjejer för tillskotten, för man vet absolut inte vad de innehåller för skräp. Man kan alltså bli galen också.


Dagens Citat:
En man vill alltid vara

en kvinnas första kärlek

en kvinna vill vara en mans

sista äventyr.

Oscar Wilde.
**************************************************************** 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

mormia sa...

Jag känner mig ibland rätt knäpp i skallen, kanske de e nån som stoppat i mig anabola steroider. Tycker att Kär o Galen inte är så bra, nä det skall va med Lotta Engberg.
Ha det gott/kramen

Fenixmonas sa...

Ja, de är farliga de där grejerna som en del sätter i sig och precis som du skriver så gör det ju människor galna, aggressiva! Sen är det ju så himla fult med dessa muskler...Tycker det ser hemskt ut! Lagom är bäst! Kramiz

Sand mellan tårna sa...

Kär och Galen? Gick inte det programmet för typ 100 år sen? Är det samma upplägg fortfarande?
God morgon!

Anonym sa...

Ja jag Fattar inte att man kan proppa i sig en massa okända preparat. Det gör ju jag förvisso också, men de har ju läkarna skrivit ut p.g.a hjärt transplantationen! Annars hade jag gärna sluppit ta 30-40 piller om dagen!
Kram
Stevie

ansepanse sa...

tur att det är förbjudet nu i allafall, att det sedan finns att få tag i ändå är ju tråkigt och som du säger så vad vet man vad som göms i de där kosttillskotten
bamsekramar

carinasjolund sa...

Det programmet minns jag, det var roligt :)
Jag tycker faktiskt dessa killar med sådana muskler är stiliga *Ler*
Kramen♥

biggan sa...

jag förstår inte dom törs sätta i sig massa saker, tycker det räcker med det man måste pilla i sig, roligt för dig det som väntas, massa kramar biggan

carinasjolund sa...

Klart det var ett skämt :)
Kramen♥

Siita sa...

Jo vi tittade här med, vist hade dom Svullnader med om dom dopat sej vet jag inte. Kram