tisdag 22 november 2011

Lite av varje en tisdag i november.


Idag har vi varit ute på en lång promenad. Det är ju fortfarande grått och eländigt, men dimman hade gett sej av idag. Vi passade på att kika i en konkursutförsäljning, där man sålde sportkläder och skor. Där fanns det ingenting, som vi ville ha, även om man hade kastat det efter oss. Det var bara av ren nyfikenhet vi gick dit.
Sen gick vi och tittade i en stor butik, som säljer färg, tapeter och tyger bland annat. Visst kan man bli inspirerad av att bara titta också. Men eftersom vi bor i en hyreslägenhet är det inte aktuellt med sådant, för hyresvärden står för sådana saker vid en eventuell renovering.
Det behövs i vårt kök, för det blev vatten rinnande ner för ena väggen när det var massvis med regn i somras. Vi har berättat om det för värden, men han säger att de inte hinner göra sånt nu. Det är en stor vattenfläck på vår tapet, så vi vill ju ha det ordnat så fort som möjligt. Men det blir jobbigt, för då får vi plocka undan våra två höga skåp med kokböcker med mera. Tungt jobb.
Sen handlade vi lite i Hemköp och gick hem och drack kaffe med Småländsk Ostkaka till med hallonsylt och vispgrädde på. Åh, så gott!
Nu har vi tittat på Tvn och det senaste blev Desperate Housewives. Det missar vi aldrig om vi kan.

Dagens Citat:

En resa på tusen mil

börjar alltid med ett enda steg.

Kinesiskt Ordspråk.
*******************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

8 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna onsdag! Klart jag vill ha kommetarer från dig...det var inte det mitt inlägg igår handlade om...Hörs som ni hade en fin tisdag med ostkaka som avrundning...Jag älskar ostkaka, det är så himla gott! Kramiz

Siita sa...

Här blev det en kväll med äntligen hemma. Kram o god morgon.

biggan sa...

ja ibland hittar man inget som passar, trist med fläcken, mycket jobb för att få det fint igen, tyvärr, kram biggan

paloma sa...

Ostkaka mums! såg med desperate housewhife lite grand i går.. men tror aldrig jag sett ett helt program! Men i kväll blir det bonde söker fru! det gillar jag:) hehe kram

carinasjolund sa...

Enda serien jag följer med är " Den som dräper"
Klart Idol får jag inte missa heller :)
Kramen♥

mormia sa...

Här har varit en bedrövlig dag vad de gäller väder, mörkt o kallt. Ostkaka e ju mumma med sylt å grädde.
Kramen

Sand mellan tårna sa...

Låter som en bra dag! Skönt att dimman lättat även om det fortfarande är grått.
Visst är det typiskt. När dom har såna utförsäljningar kan man få saker till rena vrakpriset men då hittar man aldrig något.

Sand mellan tårna sa...

Sv: Dom skriver nog ut så mycket medicin här för att dom ÄLSKAR mediciner och tror verkligen det behövs mot allt. Här finns mediciner som är förbjudna i Sverige sen många år.
JAG vet att glass är bra när man har ont i halsen och det var jag som gav Alex det men tala om det för resten av turkiets befolkning (utom läkaren idag då) att det är det. Dom TROR nämligen man blir sjuk av glass och får absolut inte ätas på vintern, dvs nu. Jätte svårt att få tag på glass. i minimarkertarna står glassboxarna tomma. Finns bara att få tag på i stora mataffärer.