onsdag 21 mars 2012

Allt om Baloo.

I går, så hade jag tvättstugan, så på kvällen var jag rätt trött av nån konstig anledning. Vi tittade på en film som vi hade spelat in, så det blev rätt sent och jag orkade inte göra nåt inlägg igår.

Filmen hette The Missing och det var Ron Howard som hade regisserat den. I huvudrollerna fick vi se Tommy Lee Jones och Kate Winslet. Den handlade om tiderna kring indian-krigen och man hade rövat bort flickor till försäljning. Kates dotter var en av dem. Filmen var mycket bra.
Man visade mängder av hästar både hela flockar och att man red på dem. Vad tror du att Baloo gjorde då? Jo, han satte sig vid Sibbes fötter och tittade intensivt på Tvn. Han gillar verkligen att se djur på Tvn.

Så idag gav vi oss iväg till IKEA och åt middag där. Det blev fläskytterfilé med pommes frites, bearnaisesås och grönsaksröra. Det smakade jättegott, men vi blev verkligen mätta, så att magen stod i 4 hörn och en snibb, för vi drack kaffe med kanelsnäckor också.

Sen blev det djuraffären för Sibbe och mig, för att köpa ytterligare en leksak till Baloo istället för det randiga benet jag visade häromdan, som det tog honom bara 5 minuter att bita sönder. Nu hade han de här tre sakerna hos oss, som han är verkligt glad för. Grisen, väskan och det som ska ligga i botten på väskan. Han brukar gå kring med en sak åt gången och visa upp den.
Men det blev inte nån ny leksak, utan ett ”ben”, som luktar och smakar som rökt lammkött. Det blev han verkligt förtjust i också.
Men döm om vår förvåning, så leker han bara med det och visade upp det för Morfar som satt i sin stol. Men Baloo stannade inte framför honom, utan gick runt om bordet, mellan det och soffan och tassade tillbaka i hallen, där jag och Matte var. Han gjorde så säkert 10 gånger. Men jisses så mallig han var.

Nu ligger han och vilar nånstans och ”benet” ligger på lakanet i hallen. Lakanet har vi eftersom vi har en så kallad orientalisk matta där och lakanet skyddar den för allt hundhår, som Baloo fäller nu efter vintern. Tänk, nästa vecka blir han 10 månader. Som tiden går!

Dagens Citat:

Levnadskonst i få ord:
lev sunt och ta det lugnt.

Carl O. Segerberg:
*****************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

 

19 kommentarer:

Margit sa...

Ja våra husdjur är verkligen personligheter...
Balo verkar vara en jättemysig och klipsk vovve!!!!
Vet vad han vill...
KEAbsöken är trevliga och att även äta på deras Restaurang..är inte dumt alls! Bra mat och bra pris.
Önskar dej/er en trevlig onsdagkväll!
Kram!!!

Anonym sa...

Hej Gilla!

Han är bara för Go den lilla Gossen, som strax blir stor!
:o)
Angående citatet så kan jag hålla med om att ta det lugnt, och inte bara stressa som de flesta människor gör idag! Men mat gillar jag, så det med att leva sunt får vänta så länge!
:o)
Ha en fortsatt fin Onsdag!
Kramar till Er alla.
Stevie

Maria sa...

Ikea har väldig god mat och stora portioner får man. Ja nu är tiden för att fälla och hår blir de i mängder men det får man ta utan Kajsa skulle jag inte vilja vara.
Ha en fin kväll/kramen

Siita sa...

Jasså han har inte kommit på att han kan käka benet. Men det kommer väl snart. Kram

Veiken sa...

Vi smittade nog varandra igår. Jag "svimmade" i soffan tidigt som bara den. Ja du, tiden försvinner fort och alla blir äldre utom vi förstås! :) Kram

Ninja sa...

Film med mycket hästar borde passa mig....

4U2 sa...

Det är en fin hund du har!

Fenixmonas sa...

Ja tiden går fort! Han är en underbar personlighet denna vovve! Kramiz

Sand mellan tårna sa...

Goa Baloo=)
Sv: haha ja det kanske är jag som är galen som dammsuger på samma ställe så länge men det är inte så lätt att dammsuga med vänster hand samtidigt som man filmar;)
God morgon!

Nett sa...

Vad fin Baloo är :) Förstår att ni köper godsaker till honom ;)

Japp, jag tog med mig kameran, men inga kort togs direkt. är lite försiktig med det när det gäller blogg / jobb /

Kram

Carina Sjölund sa...

Den filmen har jag sett, riktigt bra :)
En annan film med denna skådespelerska, The Gift heter den.
Den rekommenderar jag verkligen!

Och som vanligt fin bild på gulltrollet :))
Kramen på dig♥

RackarTuss sa...

Hej!
Tittar förbi en sväng

Karpstryparn sa...

Har sett den filmen förut, den är väldigt bra. Men slutet är tragiskt.

ansepanse sa...

:) ler åt Baloos sätt att gå omkring med benet :) hundar är så härliga, Sluggo har många leksaker men en som är speciell och den bär han också omkring och vill att vi ska jaga honom
kramar och en fin dag till dig

Nett sa...

Vad bra att ni fick sålt cykeln, idag är även begagnade cyklar dyra så jag hoppas att ni fick en bra slant för den. Kram

Nett sa...

Ja det var ju bra det, då förlorade du inget direkt på att sälja den. Nu skall jag äntligen få sätta mig med virkboken :) Kram

Veiken sa...

Skickar en iten vårkram och berättar samtidigt att jag njöt i fulla muggar igår när jag tittade på ditt kryssnngsbildspel! Bara såå härligt! Kramar

ansepanse sa...

Sv: önskar dig en fin kväll
kramar vännen

ansepanse sa...

Sv: jo det blev antikrundan här hos oss också
kramar vännen och sov gott