torsdag 29 mars 2012

Nu har jag Buzzat färdigt för Gevalias Millicanokaffe.

Jag är en . Klicka på bilden och kika in själv.

Nu har det blivit dags att skicka en slutrapport om Gevalias Millicanokaffe. Jag har ju visat tidigare i det här blogginlägget om hur jag bjöd på den här varianten av kaffe från Gevalia. Här skrev jag också och här med.
Tråkigt nog glömde jag att skriva någonstans att vi bjöd på kaffet till ett par till. Men det kan väl vara förlåtet? Vi har själva druckit det ett flertal gånger. Smaken är jättegod, när man lyckas att få rätt  värme max 85 grader på vattnet och rätt mängd kaffe.

Men det beror ju också på hur stora koppar eller muggar man serverar det i. Det stod i beskrivningen att man ska ha circa 2 skopor till en kopp kaffe. Men hur stor skopan ska vara vet man ju inte heller. Detta är det enda jag kan tänka mig vara negativt.
Vi brukar ofta dricka cappuccino, så jag kan tänka mig att värma mjölk och vispa den. Då häller jag mjölken i kaffet och vispet ovanför. Det blir jättegott! Så det här kaffet kan jag gott tänka mig att fortsätta med.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

8 kommentarer:

Siita sa...

Hejsan. jag känner inte någon som testat det här så jag vet inget om det. Men just nu provar jag deoderant som min Ingela Bussar på. Kram

Anonym sa...

Hej du,,ja men det var kul att testa med den mjölken,,men framöver blir det som vanligt..Det kaffet fick jag lite smakprov av när jag var in till Gevalia i onsdags,smakade riktigt bra.Haé Kram.

Maria sa...

Nja de får nog bli de gamla vanliga brygg för mig.
Önskar er en fin fin helg/kramen

Fenixmonas sa...

Ja, det var rätt okay så det blir nog sådant kaffe vi dricker på nästa resa. Kramiz

Sand mellan tårna sa...

Det är alltså något du skulle buzza på andra? ;-)
God morgon denna fredag!!

Nett sa...

Kul att få vara med och buzza och det är ju inte helt fel då att det är kaffe. Hoppas att du får en fin helg. Kram

Veiken sa...

Det är trevligt när det är bra grejor man får prova. Annars kan det ju bli lite kärvt! Kram och trevlig helg!

Sussi sa...

Vad skoj att få smaka så där. Jag är ingen kaffedrickare men ändå tycker jag att det ser och luktar aptitligt ut med kaffe. Min mamma tycker jag är galen som inte gillar kaffa ;)

Jodå, jag med mår fin fint :)

Kramisar