fredag 30 mars 2012

En helt vanlig fredag.


Idag har vi haft tur med vädret. Det var faktiskt inte så dumt i går heller. Då hämtade vi Baloo hemma hos Matte och gick ut och gick med honom en lång runda. Ja, inte så lång kanske men det blev två timmar utomhus i alla fall.
Vi såg vårens första scillor i en backe. De satt tätt intill varandra. Vi var ju på Fredrikskdal häromdan och där brukar det blomma massvis med scilla också. Men icke sa Nicke.
Vi träffade en gammal man i går, som känner till Baloo. Han var mycket snackesam, så vi stod och pratade om allt möjligt både länge och väl.
               
Sen gjorde vi årets första stopp på torget och satt där och åt glass i solen. Vi älskar Magnum Mandel. Baloo fick slicka rent glasspinnarna precis som hans föregångare Noack gjorde.
Idag har vi varit på Väla igen. De tjänar inte så mycket på oss idag, för vi är dåliga att handla ibland. Idag blev det batterier till två klockor som har stannat här hemma. Sen drack vi kaffe med kaka på Café Schiller. Men vi vandrade runt i olika butiker också, så motion fick vi i alla fall. Kom hem lagom till att Matte just hade kommit med Baloo, som hälsade oss välkommna hem, som en galning.
Han är för rolig, för han hittade mina gamla stickade vantar på pallen i hallen. Han gick och visade först den ena sen den andra vanten och ett sadelskydd till Mattes cykel i omgångar . När jag sen reste mig och klädde på mig för att gå ut med honom gick han och hämtade först en vante och sen den andra och gav mig. Han har lärt sig hur det går till här hemma hos oss. Han är ju van att jag använder de vantarna ute, för det har ju varit så kallt hittills. Jag hade inte behövt dem idag, men tog på dem i alla fall för hans skull.

Dagens Citat:

Jag älskar deadlines.
 Jag gillar det svischande ljudet
de gör
när de flyger förbi.

Douglas Adams.
*******************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Glass hade suttit fint här också igår, men idag hade det inte varit någon höjdare! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Här behövdes nog vantar både igår o idag. Snöade igår natt o odag med. Kram

Sand mellan tårna sa...

Två timmar är väl ingen liten runda. Gott med glass. Glass är vår och sommar. Här blev det också glass igår för Alex då glasscafét i vårt hus öppnat.
Önskar dig en härlig lördag. God morgon!

Nett sa...

Härlig dag det där med glass. Nu har det varit så fint ett tag så man vänjer sig snabbt, men faktiskt så snöar det ute nu här hemma :( Kram

Augusta sa...

Vad gulligt! Först Baloo som vill vara hjälpsam och sedan du som inte vill såra honom :)

Trevlig dag/kram

4U2 sa...

Idag behövs det både vantar och varma skor.

Maria sa...

Oj nu kom jag på att jag köpte glass som ligger i frysen, den tror jag att ja ska mumsa på om en stund. Här har varit fint väder idag och solen skiner fint ännu.
Önskar er en fin helg/kramizar

Veiken sa...

Idag har det varit vantväder hos oss. Vi slapp snö, men det var andra som fick. Usch, att våren kom av sig! Kramar

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna söndag! Kramiz

Sussi sa...

Så härligt de lät med att sitta och äta glass ute. Här kom våren helt av sig och vi har snötäcke som täcker marken igen. Snopet att jag har sommardäck på! :(
Vi får se om sambon min får byta tillbaka till vinterdäcken idag..

Sv. Jag tror nog aldrig jag kommer lära mig dricka kaffe. Gillar inte smaken..

Kramisar

Carina Sjölund sa...

Här snöar det för fulla muggar.
Tänk jag som trodde att våren var på intågande?? :)

Fin bild på snyggingen♥
Kramen♥