torsdag 15 november 2012

Vi har varit i Klippan och druckit kaffe.

Vi brukar ju ta våra små utflykter och idag blev det Klippan. Vi har ju varit där förr och alltid druckit kaffe där.  Så vi har myntat orden: Vi har varit i Klippan och druckit kaffe.

Det är inte alltid vi har så mycket att se där, mer än möjligen att vi går till ett par olika butiker. Den ena en damaffär och den andra en herraffär. Så blev det inte idag. För herrbutiken var stängd och det berättade jag om att de skulle göra i ett tidigare inlägg. Tråkigt nog hade de redan hunnit med det.

Men jag var som vanligt i dambutiken och tittade runt. Jag har plötsligt blivit sugen på något färgrikt och de hade man visst, men inte nåt jag föll för.

Så var det ju kaffet förstås. Det kan man inte undvika. Så vi begav oss till Hjärtat och där beställde vi varsin Budapestare och kaffe. Det smakade väldigt gott. Det blev inget foto, för serveringen var proppfull och det var nog nån som firade en födelsedag eller så.

Sen åkte vi hem lite tidigare än vi brukar göra, för Sibbe har fått sämre mörkersyn, så det gällde att komma hem innan det blev alldeles för mörkt. Vi begav oss från Klippan när klockan var 5 i 4 och på vägen blev det mörkare och mörkare. Jag tog en bild på solnedgången genom bilrutan när vi precis hade gett oss iväg.

 Vi kom inte hem förrän klockan var 1/4 i 5, så då hade det redan mörknat, så att gatlyktorna hade tänts. När vi hade ställt bilen i garaget, gick jag till min garnleverantör och till lycka hade hon fått hem samma garn, som en av bloggvännerna ville ha en halsduk i.

Det är inte den här utan en annan som redan är färdig. Den är inte så blålila som det ser ut utan mera brunlila. Kameran vill fortfarande inte riktigt med att ta bort det blåa i bilderna när det gäller fotona på mina halsdukar. Men jag kan verkligen lova att den är fin.


Dagens Citat: 
Det svåraste när man har haft framgång 
är att hitta någon 
som gläder sig på ens vägnar. 
Bette Midler.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥


7 kommentarer:

Fenixmonas sa...

De är väldigt fina dina halsdukar! Tusen tack för att du röstade på min lille pälsbaby!!! Kanske Bert också vill lägga en röst, för visst har han en egen FB-adress? Idag har jag lördag på fredag minsann...hehehe..Kramiz

Jaana Oh sa...

Verkar som du haft en bra dag!

Gilla sa...

Svar till Jaana Oh. Jag förstår mig inte på hur jag ska svara på din kommentar, eller att kunna se vad du själv har skrivit. Försökte kommentera där du dök upp, men fick bara Ooops ett fel har uppstått. Om du ser det här, så kan du väl förklara hur jag ska göra med Google+

Carina Sjölund sa...

Ännu en härlig dag för er :)
Klart man måste ha sig en kopp kaffe och mums kaka till :)
Kramen rara du♥

Siita sa...

Hejsan. Budapestbakelse är toppen till kaffet. Kram

Veiken sa...

Vilken härlig dag. Jag älskar Budapestbakelser. Jag kan lova att dina sjalar är helt underbara! Kram

trollet sa...

Tragiskt, men jag tror verkligen dagens citat är sant...
Härligt med en fika tur!!
Middagen var fantastisk, det är alltid mysigt att komma till Sune och viola, dom är som extra "grannys"=))