onsdag 6 augusti 2014

DAGENS VEDERMÖDOR.

Den värsta vedermödan är dock att jag har haft tvättstugan idag. Det var så varmt efter torktumlaren och fläkten i torkrummet, att jag nästan var på väg att svimma.
Ja, du förstår väl att det inte är jag här ovanför.  Persil var ett tvättmedel, som min Mamma använde i min fjärran ungdom. Det finns inte mera vad jag vet.                 

Nu är det bara strykningen kvar i morgon.
Sibbe har varit den som har tagit mest hand om Baloo idag. Jag gick ut sista rundan med honom, för jag behövde ju faktiskt lite frisk luft utifrån också. Så här sent var det fortfarande 22 grader ute.


När vi gick förbi puben, som ligger i vårt hus, så satt det en del folk på uteserveringen. Baloo stannade vid ingången, för Mattes bror brukar gå dit och Baloo glömmer inte honom utan tror att han ska vara där jämt. Han behövde inte bli utan kel i alla fall, för dom som satt där hade ingenting emot att ha honom nära sej.

            Foto  
Jag har varit fräck och "lånat" den här bilden av min dotter. Egentligen är det hennes man som har tagit den.
Hon och hennes man hade två hundar av rasen nederlandse kooikerhondje, men nöjde sej inte med dom två. Utan den äldsta vovven har nyss fått sex valpar, fyra tikar och två hundar. Jag kunde inte låta bli utan att visa dom, när dom var ute för första gången i sitt liv. Visst är dom söta!

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Siita sa...

Go´morron Gilla. Ha en härlig torsdag. Fina valpar, men har du inte skrivit fel. Fyra tikar o 2 hundar, är det inte hanar det ska stå. Ursekta att jag klagar. Kram

Anonym sa...

Mors.Ja jag får vara glad som har dom bara 10 mil bort,det var värre när sonen bodde i Norge i 12 år,,då blev det långt mellan träffarna,nu är dom bara 1 timme ifrån..Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Underbart fina valpar!
Ja, tvättstugan är varm men nu under sommaren går det snabbt att tvätta för oftast har jag tillgång till alla sex maskinerna och två torktumlare...många är ju på semester fortfarande. kramiz

Anonym sa...

Så sant vi som har våra nära och kära inom avståndv som inte är för långa,vi får vara glada..Haé Kram.

Ama de casa sa...

Väldans söta! Verkligen :-)

Veiken sa...

Ja, du det är svettigt värre att tvätta och stryka nu!
Dess nästan nyfödda krabater är helt ljuvliga! Kram