söndag 3 augusti 2014

SOMMAR OCH SOL

Ja, det har vi ju haft en längre tid. Och tröttare och tröttare blir man av värmen. I natt blev det ordentligt med åska och regnet flödade i banor. Men jag tänkte, att det var skönt att luften skulle bli friskare.

Morgonen kom med sol som vanligt. Inte för att jag inte tycker om solen. Tvärtom! Det blev frukost och tidningen framför TVn som vanligt i alla fall.

Sen gick Sibbe ut med Baloo och promenerade ett tag med honom. Jag slipper på morgonen, eftersom jag är så morgontrött. Men piggare på kvällen. I går kväll, när jag gick ut med Baloo, så hörde jag redigt oväsen från vårt hus. Tittade upp och då satt det några killar på fönsterbrädet i en lägenhet med fönstren vidöppna. Vi har fönster som man viker upp, när man öppnar dom. Tänkte att grabbarna kunde trilla ner. 

När vi kom hem från promenaden, så såg jag och hörde dom igen men på andra sidan av huset mot gatan. Där satt de med ryggen utåt också och skrålade. 

I dag, när Sibbe var ute med Baloo på morgonen träffade han en granne från huset mittemot vårt. Han frågade vad det var för ena galenskapare vi har i huset. Killarna hade nämligen kastat ägg mot deras hus och träffat det också.
Det blev en hel del soffhäng idag med. Alla fönster stod vidöppna så vi hade ordentligt korsdrag och då blev det uthärdligt. Jag virkar och virkar som vanligt. Det blir ju lite gjort på det viset. 

Sibbe var ute med Baloo tre gånger idag och jag var ute med honom på kvällen. Jag tog några foton på honom och på himlen, för den var så fin i kväll innan det blev mörkt.

Så blev det himmel, men ingen pannkaka.När det hade mörknat på himlen, sen vi hade kommit hem igen, så lyste månen så fint också.

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Fina bilder. Ingen måne syntes här igår bara blixtar efter "Åskars" framfart!
Bilden igår var från pappas 90 års kalas, men han ser inte äldre ut på bilderna från igår! Kramiz

Anonym sa...

Ja du,,inte kul när dom lever rövare i huset,när spriten går in går förståndet ut,,om dom nu haft något..
Ja då grattar vi de dina i dag..
Blir skitvarmt även i dag,redan +27 i skuggan..Haé Kram.

TantGlad sa...

Ja inte är det trevligt med att få ägg kastat på huset inte.
Tänk vilken sommar och värme det här varit och jag tycker ALLA pratar om den här sommaren. Jag älskar värme även om det kan bli för mycket åxo av det goda.

Jättefina bilder. Älskar moln och naturbilder.
Virka är trevligt.
Fina bilder på vove.
Ha en skön ny vecka nu.
Kramkram

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Himlen är verkligen vacker på kvällen när den blir sådär helt rosa och fin. Er hund är väldigt fin han också.

Vilka galna grabbar i huset då? Och varför ska man kasta ägg på någon annans hus?! Jag förstår mig inte på människor ibland.

Ha en fin dag.
kram

Ama de casa sa...

Härliga bilder!
:-)

Mindre härligt med skrålande dumskallar...

Veiken sa...

Den siste idioten är ännu inte född och några redan födda satt ju i fönstret i ert hus! Just nu är vädret underbart. Bara 23 grader, lite vind och sol. En perfekt dag! Kramar

Anonym sa...

Kväller,,Ja inte verkar det som dom hade något under pannbebet..Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Vilka idioter men sådana lär ju alltid finnas förståss...fast varför sen också kasta ägg, det är ju absolut inte klokt! Kramiz

badtant.bloggo.nu sa...

Har nu kikat in i din reseblogg. Jätte roligt att få vara med och se dina bilder, tack för det. Usch vad tråkigt med ungdomarna som inte kan sköta sig. Så fin han är din hund.
Ha det fortsatt gott i värmen. Kram.