söndag 24 augusti 2014

Låång Söndag

Lååång dag idag. Det var mest som höst ute och det var tjocka regnmoln och så blåste det småspik. Så jag har hållit mej inomhus idag. Det har alltså blivit soffhäng med tillhörande TVtittande för oss båda och naturligtvis virkning för mej. Vi tittade på en DVD, som vi hade köpt för ett tag sen. Mama Mia, filmversionen med underbara skådespelare och för att inte glömma fantastisk musik. 
        Den gjorde att hösten kändes lite längre borta. Jag gitte inte fota vårt omslag, utan lånade det på nätet.

Hela tiden satt jag med min virkning. Det blev ett par olika saker färdiga.
Ett par hjärtan igen. Jag är ju lite av hjärtoman. De här ska bli presenter till avlägset boende vänner. Den som har inspirerat till dom här kallar sej för BautaWich.
Så här har BautaWich virkat ett sånt hjärta. Den bilden har jag lånat hos henne.
Jag är med i ett par speciella grupper på Facebook. De här fick jag inspiration till av en i en virkgrupp. Hon hade virkat såna här (med andra mönster) för att markera sina resväskor. Det här mönstret kallas för Afrikanska blommor. Det blev olika färger så vi kan se med en gång vilka väskor som är våra. De ska bara knytas fast i handtagen.

Nu händer det inget mer här idag, utan jag tänker lägga mej och läsa i Sibbes tidning, Historia. Den är faktiskt spännande och bra. Så bra att han har tecknat en prenumeration på den efter att bara har köpt ett exemplar och läst. Han har köpt Illustrerad Vetenskap tidigare, men åtminstone jag tycker att den nya är mycket bättre och intressantare.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Fina saker du gör! Här blåste inte men det var regnskurar hela dagen. Inte så långa som tidigare men ändå väldigt intensiva. kramiz

Ama de casa sa...

Jag gillar också ABBA, men filmen är jag inte så impad över...
:-)

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna tisdag! Kramiz

Veiken sa...

Mamma Mia kan man se hur många gånger som helst både på film och teater! Kram