tisdag 5 augusti 2014

ETT PAR DAGAR ÅT GÅNGEN.

Senast jag skrev var i söndagskväll och idag är det tisdag. I går blev det inte nån tid över att skriva nåt. Jag hade annat för mej. Ordnade massa bilder och en hemsida. 

I måndags blev det ett förfärligt åskväder på natten. Vi hade fönstren öppna, så vi hade korsdrag och när jag nyss hade lagt mej att läsa hördes det ett brak nånstans. Så jag gick upp och drog ut sladdarna till våra datorer och till TVn.

Gick till sängs igen, men då ställde sej Baloo på bakbenen med framben och huvud på min sida av sängen. Då lyckades jag inte krypa under täcket, för det satt fast under honom. Han verkade vara rädd för blixtarna och dundret, för han andades så häftigt.
Så jag hämtade en pläd i rummet, för att jag inte skulle frysa, men då hade han krupit upp i sängen och lagt sej på min kudde. Då fick jag tag på mitt täcke och tog det med mej och la mej i soffan och sov där i stället. Jag hade inte hjärta att ta ner honom från min del av sängen. Sibbe sov hela tiden som en stock.
 Idag tog vi oss en ordentlig promenad tillsammans med Baloo. Vi ville se hur långt man hade kommit med byggnaderna på gamla grusgraven, som den här ytan kallades. Från början var det en soptipp, som hade fyllts igen.
 En gång i tiden bodde jag med min familj i det röda huset i mitten på den här bilden.Då hade vi en helt annan utsikt därifrån.
 När vi sen gick vidare genom en park blommade det både rosor och lejongap i en rabatt.
 Så köpte vi varsin glass som vanligt och satte oss vid torget med Baloo. Då fick vi sällskap av denna lilla söta vovven. Vovvarna var nyfikna av varandra och nosade och hade sej på varandra.
 Han var SÅ söt och var visst en japansk spets.
Så blev det hemgång för kaffe. Och planteringen på torget ser ut så här nu.

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vad snällt av dig att låta Baloo stanna där i tryggheten i din säng.
:-)

Veiken sa...

Jag brukar göra som Sibbe - sova över dunder och brak.
Vilken tur för Baloo att du var vaken så att han kunde känna trygghet. Du är en sann bloggare som tar bilder mitt i natten! Kram

Anonym sa...

Kväller,,Jo men hej du,,här har det åskat o regnat på em,hade gärna fått komma lite mer regn..Haé Kram.

Ma sa...

Tur att åskrädda Baloo inte behövde vara ensam vaken mitt i natten utan matte också var vaken och höll sällskap. Det där med förändrad utsikt är något som jag har fått här numera också. De håller på att bygga ut stan och då får min utsikt mellan huset mot ett grönområde bytas mot utsikt med hus...

Anonym sa...

Hej du,,God morgon sa du,,då säger jag god natt,,är nu nere i Uppsala och hjälper sonen med renoveringen av huset..Haé Kram.

Anonym sa...

Jag säger som så,när sonhustrun säger att det är tur att dom har mig..VVadå tur,,det är ju det bästa jag vet,passa barnbarnen och att vara till hjälp vid behov,,jätteskönt att vara behövd..Haé Kram.