onsdag 22 maj 2013

Håret är räddat! ♥ ♥ ♥I förmiddags så färgade vi mitt hår med den nya färgen, som jag fick i går. Yippie! Det var rätt färg, så nu ser jag ut i håret, som jag brukar. De gamla längderna, som har blivit färgade många gånger, är fortfarande mörkare än vanligt. Men i det stora hela är vi nöjda. 

(Jag säger ju vi, eftersom det är Sibbe, som hjälper till med infärgningen.) Visserligen är den här bilden äldre. Sen nån gång i vintras, men så ska det se ut. Riktigt så rött är det inte heller, så det måste vara blixten i kameran, som har gjort det.

Förklaringen till att det har blivit galet, kan sägas vara, att henna är en naturprodukt och tillverkas av hennabuskens rötter, som males och torkas. Man säger, att det inte kan garanteras att det blir samma nyans jämt därför.

Hoppsan! Jag kollade på Wikipedia och där står det, att det är bladen från hennabusken. Du kan läsa om det HÄR. Av någon anledning har jag hört att det är rötterna man använder. Men hennan kan ge allergiska reaktioner, men som väl är tål jag det ändå efter så många år.

Dagens Citat: 
Förändra sig kan ingen 
- men bättra sig kan alla. 
Ernst von Feuchtersleben.

♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Å´så bra Gilla, att det blev rätt färg igen! Jag kanske också skulle testa med Henna sen...gillar ju också rött! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Skönt att ni blev nöjda denna gång. Har aldrig provat Henna. Jag har legat o sovit små stunder på sidorna i natt, så jag mår bättre. Kram

ansepanse sa...

vad bra att du fick den färgen du ska ha nu :) jo, det har jag i allafall hört att man kan få allergier av henna, det görs ju sådana där tatueringar i henna som de varnar turister för att göra, det har jag läst om
läs mitt inlägg idag, där förklarar jag hur det gick för mig igår :(
kramar

Nett sa...

Skönt att håret har återgått till sin färg :) Bra att du har han till hjälp när det gäller sådant. Kram

Carina Sjölund sa...

Härligt att håret fått sin rätta färg. Du blev jättefin♥
Kramen i solen♥

Veiken sa...

Vad härligt att det lyckades med färgen. Man måste ju känna igen sig i spegeln! Kramar