tisdag 28 maj 2013

Lite hit, lite dit, lite hursomhelst.


Det här är ett par av de vackra svarta och gula plagg, som finns hos Combina Shop den här veckan. Klicka på bilden så kommer du till Combinas hemsida. Detta är en av mina sysslor på tisdagarna. 

När jag skulle åka hem med buss nr 5 från stan, så var den fullproppad av mängder av ungdomar redan vid Rådhusets hållplats. Så när bussen stannade vid nästa hållplats och det klev ombord ännu fler, så har jag aldrig sett en buss så full av passagerare. Bussen knakade och brakade på vägen upp för Hälsovägen och det märktes ordentligt att det var en riktigt gammal buss. 

Så när den hade knegat sig upp för backen, small det till i den och chauffören stannade på första bästa plats. Alla klev ut, chauffören också. Han ställde sig att ringa på mobilen. Då var jag bara 3 kvarter hemifrån, så jag gick hem. Bussen kom och körde förbi medan jag var på väg. Men den skulle tydligen till garaget och få översyn, för den körde inte in på ordinarie hållplats. 

Väl hemma, så blev jag bjuden på kaffe på balkongen. Det var växlande molnighet och molnen var mörka. Varmt och gott hade vi i alla fall. Plötsligt började regnet störta ner med stora regndroppar och det blixtrade till på himlen, men mullret dröjde ett tag. Så åskan låg inte direkt över oss.

Det här lilla plagget skickade jag till Stockholm igår. Jag berättar inte till vem, för jag vill veta först, om det har kommit fram.

Ja, nu har det varit en del TV-tittande. Vi har sett Kjelle Bergkvist på Matresan. Nu var han i Mexico. Synd bara att det var sista programmet för den här säsongen. Man får ju hoppas på att man ska spela in nya avsnitt igen, för de programmen har varit roliga och bra.

Dagens Citat: 
Den som har god hälsa är rik 
utan att veta om det. 
Italienskt ordspråk.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Så fint stickat! Nu sticker vi iväg! Skrives igen om en vecka! Kramiz!

Aurora sa...

Morn. vilken tur att du nästan var hemma. Vi fick ingen åska igår. Tyvärr kan jag ju säga. Kram

Siita sa...

God morgon. Så fin tröjan blev. Kram

ansepanse sa...

det är alltid så fina kläder därinne :) vilken upplevelse du varit med om med en "trasig" buss, bra att du var så nära att du kunde gå hem
åh vad fint du stickat, för det är väl du som stickat de fina plaggen?
en fin dag till dig
kramar

Nett sa...

Så skönt att få komma hem efter den färden och bli bjuden på kaffe :) På balkongen av alla ställen är toppen! Vackert stickat oavsett vem den är till. Kram

Veiken sa...

Jaha, ni har alltså lika dåliga bussar som vi har här! Det är baske mig inte klokt! Just nu drar ett gäg svarta moln förbi, men de verkar inte släppa en enda droppe! Kramar