fredag 31 maj 2013

Spänning ända in till slutet.

Det var utlovat vackert och varmt väder idag, så vi begav oss till Larödbaden, åtminstone för att sola. Det var bra till en början, men när vi hade suttit ett bra tag blev det molningt, så vi gav upp och åkte hem. Men jag tog några foton därifrån, som jag kan visa.
 De här blommorna växer i mängder på gräsmattorna där. Men de är inte vita utan blålila. Det har inte kameran sett.
 Här samlas mängder av folk (inte så många just idag) och har det skönt. Den här familjen hade en stor hund med sig och en liten bebis. Visst ser det härligt ut.
 Utsikten från vårt ställe är ju som vanligt Kronborgs slott i Helsingör. Man kan se färjan som går mellan syskonstäderna också
 Öresund är ett av världens mest befarna vatten. Det går många fartyg igenom Sundet.
 Här har det förra fartyget ett möte med ett annat lika stort.
 Det var inte möte i monsunen, men nu har de gått förbi varandra.
Det mötande fartyget ser ut så här lite närmare oss.

När vi hade kommit hem igen blev det ännu mörkare på himlen och det började regna som bara den. Det kom nån åskknall också. Väderlekstjänsten hade lovat varmt och vackert hela dan. Tji fick vi!

Nu har vi suttit vid TVn hela kvällen och följt finalen på Let´s Dance. När jag skriver detta är det inte avgjort än. Vi vill så gärna att Oscar Sia ska vinna. Inte för att Markoolio är dålig, men han har ju sin karriär. Oscar har sin framför sig och den kan få en ordentlig kick om han vinner. Han får säkert en fin karriär ändå. Men hans ungdom talar för honom.
      
Nu blev det Markoolio som vann. Det blev första platsen i Let´s Dance för honom och så hade han satsat pengar på sig själv, så han vann en summa pengar också. Klicka på bilden, så kan du läsa i Helsingborgs Dagblad om tävlingen. Jag har lånat bilden därifrån också.

Dagens Citat: 
Behärska din vrede 
och du fattar kloka beslut. 
Abi Taleb.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Nett sa...

Härligt väder vi har nu, synd att ni fick det molnigt, idag kanske det är bättre hos er. Kram

Siita sa...

God morgon. Tittade också som vanligt, men orkade inte med röstningen. Fick svaret på FB i morse. Trodde nog att Finnen skulle vinna. Kram

ansepanse sa...

jag skulle tycka om att stå där och titta på fartygen som åker (heter det så när det gäller fartyg - kanske, flyter förbi) förbi, vilken härlig syn och så det där slottet i bakgrunden :)
kameror förstår inte alltid vilken färg de ska visa upp :) det har hänt mig också
jag höll på Markoolio :) och är glad över att han vann
Sv: nej, du har aldrig skrivit något negativ hos mig, nej, aldrig
kramar vännen

ansepanse sa...

Sv: ja :) stävar är ju förstås :) tack för att du kom på det :)
nej, elak har du aldrig varit och jag är det heller inte, det finns tillräckligt mycket elakhet på nätet ändå, vi håller en helt annan division, eller hur?
kramar vännen <3

Sussi sa...

Tänkte gå ut i solen själv nu till lunch. Det var så soligt och fint hela förmiddagen men vid lunch så kom molnen. Trist. Jag blir kvar inne istället.
Sen hon Brolinskan blev utröstad så tappade jag sugen att titta. Hon var klart bäst av alla och åkte bara ut för att hon var mindre känd. Det var hon och Oscar som skulle ha varit i en final. Markoolio skulle ha åkt ut redan i det programmet han inte kunde utföra båda dansnumren. Då han hade skadat sig. Det är bara min lilla åsikt. Vi får se om det blir bättre nästa sässong :)

Sv. Det var inte jag som vann trisslotterna. Den "han" som jag skrev om kände inte jag alls. Men man får hoppas han vann ihop till en New York resa :)

Kramisar

Veiken sa...

Jag tyckte faktiskt att Markoolio var duktigast i går kväll. Oscar Zia är fantastisk som du säger. Han är ju bara 16 år och hans tid kommer också!
Härligt att sitta och se båtar komma och gå! Kramar

ansepanse sa...

Sv: jo, vi tillhör de snälla och timida :) det gör vi
här ösregnar det nu, åskskurar
kramar