tisdag 21 maj 2013

Hur står det till med håret?

Jag färgar ju mitt hår med henna och den färgen jag använder heter kopparrött. Sist Sibbe hjälpte mig med det, blev inte färgen som vanligt. Håret blev brunare, så vi har varit och klagat där vi köpte färgen för ett tag sen. 

De har lagt ner ett väldans jobb, för att få tag på leverantören. För han har inte svarat varken på telefonsamtal eller faxmeddelanden. I går gick vi tillbaka dit och plötsligt kom man fram, så till och med jag fick prata med leverantören. Han lovade att skicka mer färg, förhoppningsvis från en annan sändning. 
Det kom i ett brev med posten idag. Så i morgon gäller det, om det blir kopparrött istället för brunaktigt. Jag blev rekommenderad den kopparröda färgen för snart 30 år sen och har varit nöjd med den alltid. Det var min dåvarande frisör, som gjorde det. Han hade nog tröttnat på mig och min hennafärgning.

Det har till och med varit folk, som har stannat mig på stan och påpekat att det var en fin färg. Det hände för några år sen, att det var samma problem, men då fick jag 10 sådana askar för besväret. Det ska bli spännande att se hur det artar sig.

Idag har jag varit hos Combina Shop och fotat lite igen. Här ser du en av alla de vackra klänningarna som finns där. Klicka på bilden, så kan du se hennes hemsida. 
Det skyltas om varje tisdag och Siv har så många vackra saker att bli sugen på.

Dagens Citat: 
Plagiat är den uppriktigaste formen av smicker. 
Kim Loughan.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

Maria sa...

Go kväll...hoppas allt är bra.
Ja det kan va lite knepigt ibland med att färga håret. Har en paket ståendes jag vågar inte tänk om det blir en konstig färg. Hoppas det lyckas bättre för dig med ny förpackning.
Vad Baloo njuter av glassen han bjöds på.
Ha de gott/kramen

Anonym sa...

Jag visste inte att det fanns kopparröd henna! Upplever du att det även är vårdande för håret med henna?

Fenixmonas sa...

Ja din röda färg är väldigt fin och klär dig så himla bra! Hoppas nu att det blir rätt färton igen! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Hoppas du blir nöjd med färgen denna gång. Inte roligt när det blir fel. Ska tona mitt den 3 juni. Kram

Nett sa...

Vad bra att du får till håret som du vill, konstigt att de har ändrat på färgen. :)

Jag strävar inte efter förvandling / Förändring, den kommer av sig själv ;)

Kram

trollet sa...

Sicken vacker klänning!!
Trisst när dom ändrar i färgerna utan att säga nåt, håller tumme att den nya är den du vill ha=))
Mycket jobb har jag, vilket är bra, måste lära mej säga nej bara;)
Vill ha tillbaka solen!!

ansepanse sa...

vad tråkigt att det blev fel med din hårfärgning, jag håller tummarna för att du kommer att få minst lika många som förra gången :)
hon har verkligen fina kläder och annat i sin butik, det är mycket där som jag blir sugen på
kramar

ansepanse sa...

Sv: tack för infon om henna, att hennan görs av rötterna visste jag inte, självklart håller jag tummarna för att det blir rätt färg nu :)
är det du som tar bilder och gör iordning hennes hemsida? vad duktig du är, det är proffsigt gjort, verkligen
tack, jo, ögon är viktiga och jag hoppas verkligen att det blir bra idag
kramar

Veiken sa...

Det finns ju många olika nyanser i henna och du har nog fått fel färg helt enkelt. Inte roligt med en överraskning av det slaget! Hoppas du får rätt nu och kan känna igen dig i spegeln.
Jag gick in på hemsidan hos Combina Shop, men blev irriterad av att det var musik, så jag var tvungen att stänga av ljudet och gick nästan ut med det samma....... varför lägga in musik på en sådan sida?? Kramar

Ma sa...

Hennarött hår hade jag i min ungdom. Numera är jag blond i håret. Fast det där med att färga håret är faktiskt gnaska vanskligt. Ibland blir färgen inte alls den man hade tänkt sig. Hoppas Du lyckas bättre med den nya färgsändningen. Det verkar ju som om den blivit felblandad. Eftersom håret blev brunt så har det kommit grön färg i det. Rött+grönt=brunt...

Veiken sa...

Svar: Jag gillar musik, men när jag tittar på en sida känns det mycket bättre när jag kan koncentrera mig på det jag ser. Det kanske bara är jag som blir störd av det, så gör en liten enkät. Jag kan ju inte vara den normgrivande! Kramar