måndag 27 maj 2013

Monday.

Vi var ute på en rätt lång promenad i middags. Hittade ett nybyggt 8-våningshus, som vi inte hade sett färdigbyggt tidigare. Det såg faktiskt rätt häftigt och fint ut. Fortsatte promenaden och hamnade vid minigolfen på Stattena. De har öppnat för säsongen. Det ska bli trevligt att försöka få goda poäng där igen.

Promenaden fortsatte genom grönskande stigar och så här såg det ut under ett rosablommande träd, där en hel del av blommorna har snöat ner på marken. 
Det blev inte några flera bilder tagna, utan vi hamnade på Hemköp och handlade en hel del mat. De  har mycket goda grillade kycklingar, kycklingvingar och det vi handlade: grillade kalvrevben med honungsglaze. Supergott som lunch.

Sen har dagen inte varit fullspäckad med händelser precis. Baloo kom vid 4 ungefär och jag gick ut med honom klockan ½8 tror jag det var. Nu ligger han vid ytterdörren och väntar på Matte. I kväll blev det TV med specialisterna på ABBA och sen den fantastiskt bra danska serien Borgen.

Det var alltså bara en helt vanlig vardag idag utan nån spänning. Det var nog inte så rolig läsning precis, men inspirationen flödar inte idag.

Dagens Citat: 
De vänliga ord som sägs idag 
kan bära frukt i morgon.
Gandi.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Fenixmonas sa...

En alldeles vanlig dag kan vara helt underbar! Här blir det jobb idag fast jag officiellt är ledig...kramiz

Siita sa...

God morgon. Tittade på fantasterna här med, men tyckte det var sämre än vanligt. Kram

Nett sa...

En härlig dag där, sådana dagar är underbara. Här i Borås byggs det en hel del nytt, vart man än åker. Kram

Veiken sa...

Jag är helt kass på minigolf, men jag får många poäng! ;) Det är så länge sedan jag spelade nu, så jag vet nästan inte vad som är fram och bak på klubban!
Det var ju en härlig dag ni hade! :) Kram

Ma sa...

Häftig första bild. Det var väl kul att få se ett helt nybyggt hus som just har blivit klart elller var det verkligen riktigt klart? Det kanske var lite som fattades ändå. De brukar se klarare ut än det är. Hade folk flyttat in? I så fall har de gjort klart. Annars är inredningen det som fattas...