torsdag 25 september 2014

DET MAN INTE HAR I HUVUDET FÅR MAN HA I BENEN.

Jag har klantat mej lite i går och idag. Igår var jag på mingel hos Combina Shop och där glömde jag min kamera, så jag inte har kunnat göra färdigt vissa saker. Vi var nere på stan i förmiddags och hämtade kameran, för den låg där jag trodde. 

Sen satte vi oss och åt varsin varm korv med bröd vid Petters. När vi hade ätit dem, så blev det besök på gubbdagiset, Clas Olsson, där vi köpte färg till min skrivare och ett par glödlampor, till den lampan som förorsakade att en propp gick sönder häromdan.
 När det bjuds på mingel på Combina shop, så bjuds det på fina snittar också och även dricka till, så alla får vad de vill ha.
 Här är kära vännen Gittan med. Det var med henne och hennes man vi skulle resa till Kos tillsammans med. Men den resan blev ju inställd för vår del. Gittan var så snäll och hälsade från oss där nere till dem, som hon visste att vi känner. Hon fick även med ett par virkade röda hjärtan till ett par speciella tjejer på vårt hotell. Katerina som jobbar i kiosken vid poolen och Natasa som jobbar i baren på hotell Astron. Kära hälsningar till dem också.
 Hoppsan! Här fastnade visst fotografen också!
 Den här tjejen delade ut rosor och goodiebags till alla som var med på minglet. Det kommer flera bilder på Combinas Hemsida, när den har blivit klar.
 Det här innehöll min goodiebag, en ros, en flaska rött, och en påse med prover från Yves Rocher, som ligger granne med Combina Shop.
Här har jag fotat presenterna från påsen också.

Allt har tagit sin tid idag, för min dator har stängt av sej flera gånger om. Så jag kan vara glad, att jag har lyckats att skriva det här i alla fall.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kväller..Kul med en mingelstund,,Det där om rönnbärdet finns många olika teorier om dom..Här i mina trakter finns det ganska gott om Häger,stiliga fåglar..Haé Kram.

Anonym sa...

Ja klart vi ska vara lokalpatrioter när det gäller vårt kaffe..Haé Kram.

siitawelamsson sa...

Go´morron Gilla. Kul att vara på mingel, det har jag aldrig varit på. Vad mycket saker det var i påsen. Ha en fin dag, jag ska till Thea o Thyra idag på fm. Kram

Anonym sa...

Hejsan..Här är det ganska mycket moln,men solen hittar igenom ändå +12,4 just nu..Usch o fy,inte kul när datan strular,hoppas den sköter sig från nu..Haé Kram.

Anonym sa...

Ja alla sätt att fixa kaffe på,är bra,utom dom dåliga..
Oki,men då får du inte glömma kameran..
Haé Kram.

Ama de casa sa...

Guuu vad goda dom där snittarna såg ut! Känner att jag måste få frukost snart... :-)

Anonym sa...

Kväller,,Det är inte så ofta som jag tänder ljus,,men min syater hade en fredagsmysbild på sin Fb sida,,hon brukar säga till mig att jag ska mysa med lite tända ljus,,så i kväll gick jag "All in"...Fick en kommentar från syrran nyss..Äntligen har jag fattat skrev hon..Så visst det blev lite myspys..Haé Kram.

Anonym sa...

Kväller,,Det blev en jättefin höstdag här,varm,soligt men lite väl blåsigt,,men jag satt i lä på balkongen en stund på balkongen jätteskönt..Haé Kram.

Anonym sa...

Kväller,,Ja dom säger att han är väldigt lik mig,,man ser ju sådant själv..
Ja det behövs lite tid och tålamod när man ska mixtra med bilder..Haé Kram.

Anonym sa...

Kväller..Jag har testat Photoshop=165 Mb,men gillade inte det,,dessutom tar det stor plats..
Jag har 2 st gratisprogram som jag jobbar med..Picasa=16,5 Mb och Photoscape=20,3 Mb,som jag laddat hem från nätet,,dessa båda räcker alldeles utmärkt för att redigera bilder..Haé Kram.