måndag 22 september 2014

SOFFPOTATIS


Nu har hösten börjat göra sitt intrång. Vi har haft mycket blåsigt här idag och temperaturen har fallit.
Inte för att löven har fallit så mycket, men ett träd, som står utanför vårt vardagsrums-fönster har verkligen tappat många. 

Det har varit så pass blåsigt och kyligt idag, att vi inte har sökt oss ut ett enda dugg. Vi har blivit soffpotatisar ordentligt. Jag har visserligen hållit på att göra färdigt fyra röda hjärtan. De ska bli presenter på olika håll. Bland annat så ska jag ge en till hjärtavdelningen på Lasarettet här. Jag fick ju så god omvårdnad. Passande motiv, eller?
Det som finns kvar att göra är upphäng-ningen och lite trådar som ska fästas på dem. Inspiration och mönster från Bautawitch.se

Igår försökte jag spara mina bilder på en extern hårddisk, men det lyckades inte. Den var redan full och när jag försökte ta bort de gamla filerna där, så fick jag beskedet att papperskorgen var för full, trots att jag hade tömt den.
Datorn verkar ju vara lite sjuk. Jag har många bilder och vill naturligtvis ha bilderna sparade på annat sätt, så de inte försvinner. När jag öppnade datorn i går, så ville den inte öppnas heller. 

Nej, ju tänker jag skriva nåt positivt i stället. Det är sen jag låg på sjukhuset och läkarna kom sista dagen på ronden. Då låg jag och sov, när de kom. Jag fick naturligtvis frågan om hur jag hade uppfattat vistelsen där. Då sa jag att jag trivdes så bra. Alla föll i skratt, båda läkarna och båda sköterskorna. De tyckte nog att jag var knäpp, som kunde trivas där. Men det var ju sant. 
Jag hade ju en skön säng att sova i och den här bekväma stolen att sitta och virka i. Ingen som störde mer än när man skulle ge mej mat eller när man skulle ta prover. Det var tyst och lugnt dagarna i ända.
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

21 kommentarer:

yvonne sa...

Klart att du trivdes där Du fick ju god vård! ......Bra att du tar det så lugnt!Fortsätt med det! nattikram!

Anonym sa...

Kväller,,Undrar bara var du hittade alkoholen i mitt inlägg..
Klart man trivs om man blir väl omhändertagen..Haé Kram.

Ama de casa sa...

Visst är det bra när man kan trivas på ett sjukhus! Klart att man hellre vill vara hemma, men ändå :-)

yvonne sa...

Godmorgon! Jag sov när du hälsde på mej igår! Ta nu det så lugnt med tvätten idag! Morgonkram!

Anonym sa...

Oki,då hänger jag med,,en 2,8%ig öl är inte alkohol för mig,snarare en måltidsdryck,,starkare varor får dröja till helgen eller andra speciella tillfällen..
Här snöade det lite lätt för en timme sen,huváligen,en föraning om vad som komma ska..Haé Kram.

Anonym sa...

Nä 1944 var jag en liten 1 åring som bodde i södra lappland..Gevalia var tidigt ute med reklam..Lill Babs var med i några reklamsnuttar..Haé Kram.

siitawelamsson sa...

God middag Gilla. Klart man trivs om man får bra vård när man är sjuk. Jag är gräsänka idag. Gubben är med Lars i lastbilen. Kram

yvonne sa...

Kolla upp på ert PRO om de har något som ni kan vara med i ! Kram!

yvonne sa...

Jag tror att PRO där ni bor har många aktiviteter I lilla Höör har vi 23 olika aktiviteter att välja mellan.Och det är trevligt att träffas.
Kram!

yvonne sa...

Jag var inne och kollade på PRO i Helsingborg! Dom har mycket att välja på! Kolla själv http://www.pro.se/Distrikt/Skane/Samorganisationer/Samorganisation-i-Helsingborg/Foreningar/Helsingborg/
Eller skriv PRO Helsingborg.
Kram!

Veiken sa...

Ja nu är hösten här på allvar! Nu väntar vi på våren. Kan man hoppa över resten? :) Kram

Anonym sa...

Kväller igen..Ja köper kanske fläskytter oftare än vanlig fläskfilé,,till denna rätt var den helt perfekt,jag är ju normalt ingen stor såsdiggare,men denna var jättegod..Haé Kram.

yvonne sa...

Det verkar som om ni har att göra en hel del ändå.Vi har haft besök av olika specialister tex om läkemedel,brandlarm motion balansövningar på våra medlemsmöte På torsdag är det dags för ärtsoppa och äpplekaka m vaniljsås.+ underhållning! Kram!

yvonne sa...

Det brukar vara medlemmar som gör egen soppa och äpplekaka .Kram!

Anonym sa...

Mors,,Här är det minusgrader i dag,frostvitt ute..
Ja jag tycker som han,fläskytterfilé är bättre äm den vanliga filén..Haé Kram.

yvonne sa...

Godmorgon! I em ska jag på squaredans Ha en bra onsdag! Morgonkram!

Nett sa...

Bra att du trivdes där, måste ha varit toppen för dem att höra det. Hjärtana är en fin gest att ge dem. Kram

Anonym sa...

Skönt om man kan trivas på sjukhus. Vilket fint hjärta, bra idee!
Ha det bra!

Anne-christine sa...

Halloj.
Visst får man vara soffpotatis nu när det är höst. V som i vilsamt. Hösten är en rogivande och vilsam tid. Man liksom nattar sin trädgård för att sedan vila till vintern. Vet inte men känns lite så.
Bli omtagen på sjukhus är väl inte så dumt. Sen är man ju trygg där åxo. Fin personal förstår jag att det åxo har varit.
Näpp....nu ska du ha en skön onsdag.
Kram till dig.

anniepiie sa...

Ja, hösten är verkligen här. Dammsög hela butiken igår på jobbet och fångade massor med löv... Här var det endast 2 grader imorse så det sjunker verkligen fort.. :) Men jag gillar hösten. Mysig tid och man kan ta fram snygga höstkläder. Men det behöver inte bli minusgrader... Ha det bra!!Kram

Veiken sa...

NU skiner solen klart, men för en stund sedan kom en rejäl skur! Det lär ha åskat i natt säger dom som vet. Inte här tror jag för jag sov! Kramar