måndag 1 september 2014

VIKTIGA SAKER AVKLARADE.

Det var lite som måste skötas om idag. Först och främst, så hade jag beställt fotvård på förmiddagen. Det tog en hel timma för henne att ordna med klippning och massage. Det är en jättetrevlig tjej, som är mycket lättpratad. 
 Hon var så noggrann och jag njöt. För numera har jag svårt att lyfta upp benen så jag kan klippa naglarna själv. Höfterna tar emot. Det var det första viktiga jag gjorde.

Jag skulle ju byta mina stödstrumpor idag. Det var ett stort missförstånd helt enkelt. Killen sist visade mej en hög prover, men det var enbart färgerna och materialet, som gällde där. Så jag trodde att det var nåt nytt med en smal kant upptill. Jag fick gå hem med det första paret, men efter en grundlig "utbildning" på hur det är lättast att sätta på sej dom. Det var service det. Och det andra viktiga.

Det tredje viktiga var, att vi röstade idag också. Så nu behöver vi inte stå i kö på valdagen.
 Så kom vi hem och satte bilen i garaget och tog den obligatoriska vilan på torget med en glass. Det var ju tvunget.

Har du hört talas om "Gamla kläder"? (Tips Sällskapsresan). Det här är min portion till middagen. En ny slags pytt helt enkelt. Det är stekt potatis, kyckling, tomater, paprika och överbliven sås, som hörde till rullader, som vi hade häromdagen. (Det är bara att  rrrrullla dom).

Så håller jag ju på att slåss med den nya sjalen. Jag visade en bild i går, men i en annan färg än den röda jag håller på med nu. Jag har kommit en bit på väg, men har varit tvungen att repa upp några varv då och då. Den ÄR svår. Men jag är inte den som ger sej, utan SKA klara av den.

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Veiken sa...

Pyttipanna eller Ropa Vieja (gamla kläder) är så gott när man har gjort det själv.
Jag förstår hur skönt det är att gå på fotvård och bli ompysslad! Kram

Ama de casa sa...

Så nu har du också förlängt din rättighet att gnälla ;-)

Rösta måste man bara göra!
:-)

Anonym sa...

Hej,Oj så skönt att få fötterna ompysslade..
Här har det varit omväxlande sol o mulet på Fm,men nu verkar det som solen tänker ta över,riktigt skönt ute +22 grader,nu ska jag fixa en enkel lunch..Haé Kram.

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Gamla kläder hihi:) Älskar för övrigt sällskapsresan filmerna allihopa. Det blir gott när man gör sin egen variant med sådant man har hemma. Smart sätt att slippa slänga mat på också. Jag och sambon är väldigt duktiga med att aldrig slänga mat.

Skönt att du redan röstat. Jag funderar också på att förtidsrösta, allt för att slippa trängas. Nu är det bara den där lilla detaljen att jag inte vet vad jag ska rösta på. Försöker läsa på och bilda mig en uppfattning om partierna, men jag blir inte klok.

Anonym sa...

Oki hoppas att Sibbe fixar något gott till dig..Jag har tid hos tandis den 14 denna månad..Haé Kram.

Anonym sa...

Skämtet med gamla kläder brukar jag också dra. Jag har märkt att det är många som aldrig hört det. Jag gillar det på hemmaplan. Annars vet man inte alltid hur gamla de är.

Anonym sa...

Skämtet med gamla kläder brukar jag också dra. Jag har märkt att det är många som aldrig hört det. Jag gillar det på hemmaplan. Annars vet man inte alltid hur gamla de är.