lördag 27 september 2014

MED HJÄRTAT I HALSGROPEN!

Ja, så kan man nog beskriva vad jag var med om idag. Men först vill jag visa en bild.
Vi var på Väla och Schillers som vanligt idag. Där blev det varsina tre smörrebröd. Men det var inte det här, för vi var på Schillers häromdan också och då åt vi varsin rejäl räkmacka där. Smörrebröden glömde jag bort att fota, för de såg så fina ut och smakade så gott att jag hade ätit hälften innan jag kom på att använda kameran.

Oj! Nu hörde jag fyrverkerier utifrån, så jag rusade ut på balkongen för att beundra dem. Men husen mitt över gatan stod i vägen, så jag såg inte alls nåt av det.
Den här rickshawn stod mitt över serveringen och den glömde jag inte bort. Jag tyckte att den var riktigt läcker.

Så fortsatte vi vidare på centret och kikade in i en butik, som heter Kriss och där provade jag en grå långkofta, som Sibbe hade sett i deras broschyr. Han tyckte att den såg fin ut. Men det var ju på en ung tjej. Den passade mej inte alls. Jag tyckte att den var för bulsig och dessutom har jag redan två koftor i grått.


När vi skulle gå därifrån, så fick jag för mej att jag hade glömt ta med mej min vita "korgväska". Så jag fick hjärtat i halsgropen och gick tillbaka till Schillers för att se om den var kvar där. Ingen hade lämnat in den heller.

Så istället för att motionera vidare på Väla Köpcentrum, som är stort som bara den, så gick vi hemåt och skulle ta bilen. Väskan var i bakluckan. Jag hade mot vanan inte tagit den med mej alls. Bilden tog jag hemma sen.
Idag invigde jag min snäckskalssjal, som jag satt och virkade på så mycket, när jag var inlagd på lasarettet. Den är faktiskt varm och skön att ha på sej.

Nu är det dags för mej att krypa i säng, för på natten som gick, somnade jag inte förrän klockan 4 på morgonkvisten och sen vaknade jag efter 2 timmar. Men jag har faktiskt inte känt mej sömnig alls idag.


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 

♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

siitawelamsson sa...

God morron Gilla. Vilken tur att väskan var i bakluckan. Än så länge är det grått här idag. Ha en trevlig söndag. Kram

Anonym sa...

Mors,,Photoscape använder jag för collage och när jag vill ha olika ramar på bilderna..Det är mest picasa som jag använder..Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Redan söndag och helgens sista dag...en tur till svampskogen blir det här idag. Som det kan bli när minnet spelar oss spratt! Tur ändå att du inte blivit av med din väska! Kramiz

Ama de casa sa...

Vilken tur att väskan inte försvann! Men visst får man hjärtat i halsgropen innan man har ordning på alla grejer...

Ibland har man extra tur, som när vi fick tillbaks telefonen som Anders glömt på ett motell. Inget värde i själva telefonen, men telefonnumret hade varit jobbigt att byta överallt.
:-)

Ama de casa sa...

sv: McDonalds har speciella frukostmenyer med ägg, bacon och sånt. Med kaffe och juice. Hamburgare till frukost är inget för mig heller :-)

Nett sa...

Vilken tur att den låg i bilen. Sjalen ser jättegosig ut och skönt att ha något som värmer axlarna. Kram

Anonym sa...

Mors,,Jag gillar Picasa,är enkelt att använda och klarar det mesta i bildarbete,,jag och photoshop blev aldrig kompisar,så det tog jag bort..Haé Kram.

Anonym sa...

Snäckskalssjal!
Vilken tungtvistare!
Nästan som "kvistfritt kvastskaft".

Ruth i Virginia

Veiken sa...

Man kan ju få hjärtat i halsgropen för mindre, men slutet blev ju gott!Så roligt att du också beställde ett armband. Jag gick in och kikade på cancerfondens sida och hittade att Sofia hade gett en gåva på 40300:- tack vare halsband som hon sålt till förmån för barncancerfonden. Vi får se hur mycket "våra" armband inbringar! Jag är jättenöjd med mitt! Kram

Anonym sa...

Hej du..Jag har en herrans massa bilder,,jag flyttar dom till 2 externa hårddiskar,som skuggar varandra,så skulle en av dom paja,så sätter jag in en ny,som då läser in allt som finns på den andra disken,sen lagrar jag på en nätsajt oxå,,har både Hängslen och Livrem..Haé Kram.

Anonym sa...

Att ha en massa bilder bara i datorn,det kan straffa sig,,har hänt mig 2 gånger att datorn kraschat,,då är det tur att man har en datakunnig son,som räddade alla bilder,,det var därför som han sa till mig att skaffa den lösning jag har i dag,,med dessa 2 diskar som skuggar varandra..Haé Kram.