onsdag 15 februari 2012

Onsdag igen.

 
Som väl är så kände jag mig bättre idag. Det blev ju ingen tvättstuga, för jag ändrade ju till nästa onsdag istället. Men när jag hade fått frukost och jag hade sovit en skvätt till, så flög den lede i mig.
Sibbe gick till Hemköp, för att handla lite till oss och när han hade gått så tog jag hand om ”hans” disk. Det gick snabbt och lustigt. Och rent blev det runtomkring också. Jag plockade inte fram dammsugaren, för den är så tung, men sopade rent med borste och skyffel.
Senare gick jag till garnaffären och handlade lite mer garn att använda till stickningen. Jag hade bondtur, för det fanns bara ett garnnystan kvar i sorten och färgen. När jag hade stickat färdigt, så blev det garn över , så jag bestämde mig för att sticka en mössa också, men då blev det lite för lite garn. Så jag hade tur som en tokig, som fick tag på det rätta. Allt är färdigt nu, men väntar på hopsyning. Hemligt allt än så länge. Kommer bilder senare.

Jag inhandlade mer broderigarn till mina tavlor också. Jag ska ju göra tre till förutom den jag visade häromdan. Där fattas det den röda färgen nertill och den har jag nu och mera grönt till en av de nya.

Himmel så roligt jag har och Sibbe tycker att det är så mysigt, när jag sitter i soffhörnan med mina arbeten.
Jag var inne på Hemköp på hem-vägen, för Sibbe hittade inga gelé♥ idag heller. När jag frågade i kassan så sa tjejen att de hade inte fått några alls. Så det blev en påse med geléhallon, så kallade jungfru-bröst, istället. 
Godiset är uppätet nu, båda sorterna. För att du inte ska tro att vi bara äter onyttigt godis, kan jag berätta att vi alltid tar Becel på mackorna och dricker varsin Beceldricka efter maten varje dag. Därför håller vi kolestrolhalten nere i blodet.

I dag så har vi Baloo här igen, för jag kände att jag skulle orka med att gå ut med honom i kväll och den rundan har vi redan gjort. Matte sa att de hade inte så mycket att göra, så hon trodde att hon skulle komma och hämta honom rätt tidigt. Han är redan avhämtad.

Dagens Citat:

Om livet ger dig citroner,
gör nån fruktig juice.

Conan O´Brien.
*******************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

17 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Så bra att du är bättre. Här är jag feberfri idag, men allt annat finns kvar. Näsan är som ett stopptecken. Måste ut o handla idag. Gubben vill ha kålpudding. Kram

biggan sa...

skönt du känner dig lite bättre, av sakerna du gjorde, så förstår jag det. jag tar också fram sopborsten mellan varven, behöver ju inte alltid ta dammsugaren. gott med jungfrubröst, allra helst när dom är färska, jag skickade ett meddelande på fb, om radio 88, kram biggan

Sand mellan tårna sa...

Skönt när man får sån fart på sig själv.
Å dina gelehallon fick du. Lyckad dag!:)
Torsdagen är här...God morgon och ha en fin dag. Kram!

Siita sa...

Nog skulle han väl det men han har ju oxå varit sjuk. Jag vill gärna vara med o se vad som handlas. Kram

Agneta sa...

skönt att du mår bättre nu, själv är jag också på benen men orkar inte ta tag i saker riktigt än. Städningen skötte någon annan om igår så här är rent in i minsta vrå iallafall, vi har valt att leja ut den till en firma då varken min eller Pers kropp ju fungerar som de ska längre och vi hellre vill lägga energi på att orka vara med barnen.
Jungrufrubröst, mums, åt alltid dem hemma hos farmor o farfar..gott!
kram

Maria sa...

Gott att du blivit bättre, förkylningen har kommit till mig istället. Visst är det roligt med lite i händerna, jag håller på att virka en mössa till Mira som snart är klar.
Ha en bra dag i soffhörnan/kramen

Carina Sjölund sa...

Härligt att du piggat på dig!
Kanske var det gelehallonen som gjorde det *ler*
Kramen vännen♥

ansepanse sa...

ser att du har fått krafterna tillbaka igen :) skönt
då väntar jag med spänning på att få se dina stickalster :)
godis som godis, de smakade säkert precis lika bra även om formen inte var just hjärtan :)
en bra dag till dig - kramar

Mia systeryster sa...

Vilken fart det har varit på dig=D
Skönt att du mår bättre nu!
Kram

Nett sa...

Bra att du är bättre, skall bli kul att få se det du har stickat :) Kram

ansepanse sa...

Sv: jag provade broddarna på mina foppatofflor då på julafton och det gick ju bra men över mina vinterkängor var det lögn :(
tror jag det att det smakade precis lika gott
ditt tredje barnbarn, vad roligt
kramar

Veiken sa...

Vad du är prduktiv.... det händer saker hela tiden hos er. Pro-Activ dricka. Har inte hört talas om det förut. Hjälper det? Kram

Veiken sa...

Hmmpppfff....jag menade ju beceldricka.... Kram

ansepanse sa...

Sv: nej :D jag läste inte fel :) men jag skrev fel :) jag skulle ha skrivit barnbarns barn :)
kramar

ansepanse sa...

Sv: jo ni har många :)
kramar

Aurora sa...

Attans vad pigg du blev. Det är nästan så att jag vill ta en förkylning för att se vad som kommer efteråt. kram

Nett sa...

Nu finns tävlingen uppe hos mig :) Kram